KANTOORVERLICHTING

Onjuiste kantoorverlichting

Je kent het vast wel! Jullie verlichting op kantoor is te fel of knippert regelmatig waardoor het werkgedrag niet bepaald motiverend werkt. Ook in 2021 waar er vaak thuis is gewerkt hangen er in de wat oudere bedrijfspanden nog steeds de welbekende tl bakken. Deze horen al jaren plaats te maken voor kwalitatief goede kantoorverlichting. Hierdoor nemen de klachten op de werkvloer toe aangezien de oorzaak onjuiste leesbaarheid is en het gevolg hiervan kan leiden tot stress. De juiste kantoorverlichting is daarom erg belangrijk als het gaat gaat om de juiste werkomgeving met tegelijkertijd het verduurzamen en besparen op je energierekening. 

Voorkom klachten

De juiste kantoorverlichting is vrijwel essentieel waar inmiddels meerdere onderzoeken naar zijn gedaan. Het voorkomt niet alleen oogklachten of stress maar werkt tegelijkertijd ook in ons voordeel. Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat led verlichting de gezondheid verbetert. Een positief gevolg hiervan is dat het de productiviteit op de werkvloer verhoogt. Met als “kers op taart” in je voordeel omdat het bedrijf meedoet aan het verduurzamen d.m.v. led verlichting. Wie wil dat nou niet? Bekijk hieronder de mogelijkheden als het gaat om een passende oplossing zoeken voor kantoorverlichting.

Geschikte armaturen

Voor wat betreft functionele kantoorverlichting zijn hier talloze opties mogelijk. Naast het desbetreffende armatuur is deze te verkrijgen in meerdere samenstellingen. Denk hier bijvoorbeeld aan de kleurechtheid (CRI waarde), kleurtemperatuur (Kelvin), lichthinder/verblinding (UGR waarde). Een veelvoorkomend armatuur die voldoet als juiste kantoorverlichting is vaak een downlight of LED panel. Beide armaturen zorgen voor de juiste lichtopbrengst wat werken prettiger maakt. Voor meer informatie klik hieronder op het gewenste armatuur.

RB-LED-paneelRB LED Centre Downlight φ172mm.jpeg

Meer informatie

Hebben wij jou of je bedrijf nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoorpand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je naar de mogelijkheden. En wie weet bespaar je binnenkort met je kantoorverlichting op jouw energierekening!

Neem nu contact opBereken uw besparing

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*