Skip to main content

Kantoor verlichting

Waarom LED verlichting
voor uw kantoor?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw kantoor? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led kantoorverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorverlichting_1
Kantoorverlichting_2

Belangrijke eigenschappen voor
uw kantoor verlichting

Uw kantoor is in de afgelopen jaren drastisch veranderd vrijwel alles gaat tegenwoordig digitaal. Deze veranderingen vereisen ook een verandering in de verlichting, zo is de UGR-waarde in samenwerking met de juiste Lux-waarde cruciaal geworden voor een prettige werkplek op kantoor. De NEN-normeringen schrijven toe dat de verlichting een minimum van 500 Lux dient te behalen en de UGR-waarde lager dan 19 dient te zijn. De Lux waarde word behaald door het juiste aantal lumen te verdelen over de ruimte, hierbij is de juiste lumen/watt verhouding van een verlichtingsarmatuur zeer belangrijk. 

Kantoorverlichting_2

Meest voorkomende kantoor verlichting armaturen

De meest bekende en meest voorkomende armaturen in kantoren zijn de Led panelen, maar wist u dat er meer mogelijkheden tot ons assortiment behoren? De RBLED FOUR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en lichtkleuren! De RB.LED FOUR is zowel te plaatsen is een systeemplafond of te monteren als opbouw armatuur dankzij zijn handige accessoires. Maar ook de RBLED CENTRE komt veel voor. Uitvoerbaar in verschillende kleuren en afmetingen is de RBLED CENTRE altijd de geschikte inbouw spot voor uw kantoorlocatie! Bent u opzoek naar een veelzijdig opbouwarmatuur, denk dan eens aan de RB.LED HALL! 

Previous slide
Next slide

Laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw kantoor. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw werkplaats? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies? Contact Bryan

Kantoor verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw kantoor. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte kantoren!