Skip to main content

Showroom verlichting

Hier vindt u alles over showroom verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW showroom?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw showroom? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led showroomverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw showroom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

showroomverlichting_1

Belangrijke eigenschappen voor
uw showroom verlichting

Bij showroom verlichting is het van belang dat hetgene wat je verkoopt er ook echt uitspringt! De verlichting moet een meer wow-effect toevoegen en daarbij is de lichtkleur essentieel. Door middel van kleine lichtbronnen die je kunt afstemmen op je producten breng je meer sfeer in je showroom en licht je je producten nog meer uit!

Meest voorkomende showroom armaturen

De meest voorkomende armaturen in showrooms zijn de RBLED ART & ARTI. Deze armaturen zijn vrij te bevestigen op de RBLED RAIL. Met deze armaturen ben je vrij in de mogelijkheden die ze bieden. De armaturen hebben draai- & kantelmogelijkheden waardoor je de lichtbron perfect kunt verstellen naar eigen wens.

Previous slide
Next slide
showroomverlichting_3

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw showroom. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw showroom? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

showroomverlichting_3

Advies? Contact Bryan

Showroom verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw showroom. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!