Skip to main content

Onderwijsverlichting

Duurzame onderwijsverlichting

In de dynamische wereld van het onderwijs is effectieve verlichting van cruciaal belang. Traditionele verlichtingssystemen kunnen echter inefficiënt, kostbaar en milieubelastend zijn. Gelukkig biedt LED-technologie een revolutionaire oplossing. 

LED-verlichting biedt een hogere lichtkwaliteit, met minder flikkering en een betere kleurweergave. Dit zorgt voor een comfortabele en productieve leeromgeving. Studies hebben aangetoond dat goed ontworpen verlichting kan bijdragen aan betere concentratie en prestaties van studenten. Bovendien vermindert het gebruik van LED-verlichting de vermoeidheid van de ogen en kan het bijdragen aan een betere algehele gezondheid van zowel studenten als docenten.

onderwijsverlichting
onderwijsverlichting

Belangrijke eigenschappen voor
de onderwijsverlichting

LED-verlichtingssystemen zijn uiterst flexibel en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende ruimtes binnen uw onderwijsinstelling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleurtemperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor klaslokalen, bibliotheken, gymzalen en andere ruimtes. Voor een optimale werksfeer is  een UGR filter en een flikkervrije driver van belang. Een UGR filter zorgt ervoor dat verblinding minimaal is bij het inkijken van het licht. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden geïntegreerd met slimme verlichtingssystemen voor nog meer efficiëntie en controle.

Meest voorkomende
onderwijsruimte armaturen

De meest voorkomende armaturen voor onderwijs verlichting zijn de RBLED PANEL en RBLED CENTRE. De panels zijn uitgerust met een UGR filter waardoor verblinding minimaal wordt. Op zowel de panelen als de downlights zijn slimme sensoren toepasbaar waardoor de besparing nog groter wordt. Beide armaturen zijn voorzien van een flikkervrije driver en te verkrijgen in verschillende formaten.

Previous slide
Next slide
onderwijsverlichting

Laat je adviseren door
Led Solutions Holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van LED-verlichting, voor je onderwijsruimte. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2014 met succes. Ben je opzoek naar LED-verlichting voor je onderwijsruimte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies? Contact Bryan

Onderwijsverlichting specialist

Ik adviseer je graag over LED in je onderwijsruimte. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!