Skip to main content

Onderwijs verlichting

Hier vindt u alles over onderwijs verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW onderwijsruimte?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw onderwijsruimte? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led onderwijsverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw onderwijsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

onderwijsverlichting_3

Belangrijke eigenschappen voor
uw onderwijs verlichting

Het belangrijke van onderwijs verlichting is dat het licht zorgt voor een optimale werksfeer voor zowel leerlingen als leraren. Voor een optimale werksfeer is het hebben van een UGR filter en een flikkervrije driver van belang. Een UGR filter zorgt ervoor dat verblinding minimaal is bij het inkijken van het licht. Het hebben van slimme sensoren voor de verlichting die aan of uit gaan op detectie van beweging zijn ook van belang voor extra te besparen!

Meest voorkomende
onderwijsruimte armaturen

De meest voorkomende armaturen voor onderwijs verlichting zijn de led panelen en downlights. De led panelen zijn uitgerust met een UGR filter waardoor verblinding minimaal wordt. Op zowel de panelen als downlights zijn slimme sensoren toepasbaar waardoor de besparing nog groter wordt. Beide armaturen zijn voorzien van een flikkervrije driver en te verkrijgen in verschillende formaten.

Previous slide
Next slide
onderwijsverlichting_1

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw onderwijsruimte. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw onderwijsruimte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

onderwijsverlichting_1

Advies? Contact Bryan

Onderwijs verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw onderwijsruimte. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!