Skip to main content

Bedrijfspandverlichting

Duurzame bedrijfspandverlichting

Bij het verlichten van bedrijfspanden is het essentieel om te kiezen voor een oplossing die energie-efficiënt, duurzaam en functioneel is. LED-verlichting biedt een breed scala aan voordelen die voldoen aan deze criteria en zorgt voor een aangename en productieve werkomgeving. Hier leest u waarom LED-verlichting de beste keuze is voor uw bedrijfspand en welke belangrijke eigenschappen u in gedachten moet houden bij de selectie.

LED-verlichting biedt helder en consistent licht, wat bijdraagt aan een betere werkplekervaring. Dit verhoogt de productiviteit, vitaliteit en algehele tevredenheid van werknemers.

bedrijfspandverlichting
overschakelen op LED-verlichting

Optimaliseer je verlichting met LED

Vaak een onderschat onderwerp: verlichting. Het verlichten van je bedrijfspand vergt de juiste informatie. Denk bijvoorbeeld aan het slim maken van de verlichting in je pand. Sturing d.m.v. sensoren, het dimbaar maken van verlichting of het werken met een daglicht of schemerschakeling. Het slim verlichten van uw pand is de volgende stap in de verduurzaming! Ook bevatten LED-lampen geen schadelijke stoffen zoals kwik en zijn volledig recyclebaar. Hierdoor draagt LED-verlichting bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Bespaar met LED tot wel 70%. Houdt rekening met de juiste kleurtemperatuur en lichtverdeling voor een comfortabele werkomgeving en om vermoeidheid te voorkomen.

Armaturen voor bedrijfspanden

Bedrijfspand verlichting is er in verschillende vormen en maten. Veelgebruikte armaturen zijn de RBLED FOUR panel, RBLED CENTRE downlight en de RBLED LINEAR. Elke ruimte vergt andere normen en kleurtemperaturen. 

Vrijwel alle RBLED armaturen kunnen worden uitgerust met slimme technologieën zoals dimmers, bewegingssensoren en daglichtsensoren. Dit maakt het mogelijk om de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van verschillende ruimtes en momenten van de dag.

Noodverlichting mag ook niet ontbreken in een bedrijfspand. Onderhoud is hier een groot onderdeel van. Hier zijn verschillende armaturen voor. Naast de noodverlichtingsarmaturen zijn er ook de standaard armaturen die uit te rusten zijn met een noodaccu!

Previous slide
Next slide
bedrijfspandverlichting hal

Bedrijfspand laten verlichten

Verlichting is maatwerk. Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van LED-verlichting, voor je bedrijfspand. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2014 met succes. Ben je opzoek naar LED-verlichting voor je bedrijfspand? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Stel uw vragen en krijg advies over bedijfspandverlichting

Heeft uw vragen of behoefte aan advies? Wij staan altijd voor u klaar. Laten we samen uw bedrijfspand verduurzamen. Neem gerust contact met ons op.

Door ons uitgelichte magazijnen!