Skip to main content

Bedrijfspand verlichting

Hier vindt u alles over bedrijfspand verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW bedrijfspand?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw bedrijfspand? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led bedrijfspandverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bedrijfspandverlichting_1

Belangrijke eigenschappen voor
uw bedrijfspand verlichting

Vaak een onderschat onderwerp: verlichting. Het verlichten van uw bedrijfspand vergt de juiste informatie. Denk bijvoorbeeld aan het slim maken van de verlichting in uw pand. Sturing d.m.v. sensoren, het dimbaar maken van verlichting of het werken met een daglicht of schemerschakeling. Het slim verlichten van uw pand is de volgende stap in de verduurzaming! Met Led bespaart u tot wel 70%, met slimme verlichting word dit nog velen malen meer!

bedrijfspandverlichting_1

Meest voorkomende bedrijfspand verlichting armaturen

Naast het slim maken van de verlichting is er 1 ander type verlichting wat altijd aanwezig is: Noodverlichting! Deze gebruiken we binnen Led Solutions Holland in verschillende vormen en maten. Voor de routeaanduiding kunt u terecht bij de RBLED RESQ en RESQ IP, voor paniek verlichting is er de RBLED PANIC. Naast de noodverlichtingsarmaturen zijn er ook de standaard armaturen die uit te rusten zijn met een noodaccu!

Previous slide
Next slide
bedrijfspandverlichting_2

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw bedrijfspand. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw bedrijfspand? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

bedrijfspandverlichting_2

Advies? Contact Bryan

Bedrijfspand verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw bedrijfspand. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte bedrijfspanden!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!