Skip to main content

Voedings industrie verlichting

Hier vindt u alles over voedingsindustrie verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW Voedingsindustrie?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in de voedingsindustrie? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led voedingsindustrieverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw industriële ruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

voedingsindustrieverlichting_1
voedingsindustrieverlichting_3

Belangrijke eigenschappen voor
uw voedingsindustrie verlichting

De belangrijkste eigenschap voor uw voedingsindustrie verlichting is het HACCP kenmerk. Dit kenmerk geeft aan dat uw armaturen voldoen aan de 7 basisprincipes. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Naast het HACCP kenmerk is het van belang dat de verlichting een hoge lichtopbrengst heeft zodat er genoeg verlichting bevind in de ruimtes.

voedingsindustrieverlichting_3

Meest voorkomende
voedingsindustrie armaturen

De meest voorkomende voedingsindustrie armaturen zijn de RBLED MATRIX, MATRIX II & FOCUS armaturen. Al deze armaturen hebben een HACCP kenmerk en een goede slagvastheid. Het verschil tussen de MATRIX armaturen en de FOCUS is dat de MATRIX tri-proofs zijn uitgerust met een IP65 waarde. Hiermee is het armatuur ook beschermd tegen stof en water.

Previous slide
Next slide
voedingsindustrieverlichting_2

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor de voedingsindustrie. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw industriële ruimte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

voedingsindustrieverlichting_2

Advies? Contact Bryan

Voedingsindustrie verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw industriële ruimte. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!