Skip to main content

Fabriek verlichting

Hier vindt u alles over fabriek verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW fabriek?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw fabriek? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led fabriekverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw fabriek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijke eigenschappen voor
uw fabriek verlichting

Bij verschillende industrieën hoort verschillende verlichting! Het is dan ook zeer belangrijk om te kijken wat er in uw fabriek gebeurd. Word er met stoffen of water gewerkt, dan dienen we te kijken naar de IP-en IK waarde van het type verlichting. Word er met voeding gewerkt dan is het van groot belang om te kijken naar de HACCP-waarde van uw verlichting. Graag adviseren wij u over het juiste type armatuur.

Meest voorkomende fabriek verlichting armaturen

Als we kijken naar zware industrie dan komen we al snel uit bij onze krachtpatser de RBLED EVO. Hebben we iets minder licht nodig of komt de lamp lager te hangen dan kijken we naar de RBLED MATRIX II. Heeft u in uw fabriek lijnverlichting hangen of wilt u deze hebben dan is ons topmodel de RBLED FOCUS hét armatuur wat u zoekt!

Previous slide
Next slide

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw fabriek. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw fabriek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies? Contact Bryan

Fabriek verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw fabriek. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte fabrieken!