Skip to main content

Sporthal verlichting

Hier vindt u alles over sporthal verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW sporthal?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw sporthal? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led onderwijsverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw sporthal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

sporthalverlichting_2
sporthalverlichting_1

Belangrijke eigenschappen voor
uw sporthal verlichting

Het belangrijkste van verlichting voor uw sporthal is dat er genoeg lichtopbrengst van de armaturen komt. Daarnaast is het noodzakelijk dat de verlichting niet afleidt, dus het hebben van een flikker vrij armatuur is van belang. In sporthallen waarbij de kans bestaat dat er objecten tegen de verlichting aankomen is het van belang dat er sporthalverlichting hangt met een goede slagvastheid.

sporthalverlichting_1

Meest voorkomende
sporthal armaturen

In sporthallen waarbij een grote kans aanwezig is dat er objecten tegen de verlichting aankomen is het van belang dat de sporthalverlichting een sterke slagvastheid heeft. Onze tri-proof armaturen hebben een slagvastheid van IK10 en een goede lumen per watt verhouding. Dit zorgt ervoor dat de tri-proof een uitstekend sporthalverlichting armatuur is. Voor sporthallen waarbij alleen een goede lichtopbrengst voor moet komen zijn de led panelen een goede oplossing. De led panelen bieden een goede lumen per watt verhouding, flikkervrije driver en mogelijkheden voor in- of opbouw.

Previous slide
Next slide
sporthalverlichting_3

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw sporthal. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw sporthal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

sporthalverlichting_3

Advies? Contact Bryan

Sporthal verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw sporthal. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!