TERREINVERLICHTING

Het is je vast niet ontgaan. Je komt aan op werk wanneer het nog donker is en jullie of ander bedrijf amper tot geen terreinverlichting heeft. Zeker in de laatste en eerste maanden van het jaar blijft zich dit verhaal continu herhalen. Veel werknemers werken ook in donkere maanden buiten op het terrein waardoor terreinverlichting cruciaal is. En laten we eerlijk zijn wat werken ook een stuk prettiger maakt. Wist je overigens al dat vanaf 1 juli 2020 een nieuwbouwpand verplicht voorzien is van led verlichting?

Terreinverlichting armatuur

Met terreinverlichting zijn er diverse mogelijkheden om jouw terrein of pand uit te lichten. Een veelvoorkomend armatuur voor buitenverlichting is de Led Floodlight. Dit armatuur is in verschillende samenstellingen te verkrijgen is bij Led Solutions Holland. Hierboven hebben wij dit armatuur toegepast op meerdere masten om het terrein uit te lichten. De terreinverlichting hebben wij toegepast bij Europees grootste glasrecyclingbedrijf genaamd Maltha glasrecycling . Gezien de vele werkzaamheden die hier dagelijks buiten worden verricht, is ons gevraagd om het complete terrein goed uit te lichten. Klik voor meer informatie hieronder op het gewenste armatuur.

RB led Floodlight

Overal toepasbaar

Bij dit project in Heiningen hebben wij hetzelfde armatuur toegepast op meerdere gevels en masten. Om grote oppervlaktes buiten uit te lichten is er specifiek gekozen om het armatuur te plaatsen op een mast. Zoals je op de foto’s ziet werkt dit uitstekend om het gehele terrein uit te lichten. Hoe tof is dat? Kwalitatieve goede terreinverlichting en tegelijkertijd besparen op je energierekening. Dat noemen wij nog eens prettig werken! Wie wil dat nou niet?

Meer informatie

Hebben wij jou of jullie bedrijf nieuwsgierig weten te maken naar terreinverlichting? En zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om terreinverlichting en het besparingsplan daarachter? Klik hieronder voor meer informatie over de armaturen die geschikt zijn voor buitenverlichting. En wie weet komen wij binnenkort jullie terrein in de spotlight zetten!

Neem nu contact opBereken uw besparing

278 Comments

Leave a Reply

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*