Terreinverlichting voor bedrijven

Het is weer donker en uw terrein is nog niet optimaal verlicht. Daar moet verandering in komen! Terreinverlichting draagt namelijk bij aan de veiligheid van zowel u als dat van uw medewerkers. Daarbij is het ook fijn dat uw terrein goed zichtbaar is wanneer het donker is zodat er optimaal gewerkt kan blijven worden.

Wist u overigens al dat sinds 1 juli 2020 een nieuwbouwpand verplicht voorzien is van led verlichting?

Terreinverlichting armaturen

Voor het verlichten van uw terrein zijn er bij Led Solutions Holland meerdere mogelijkheden binnen in ons assortiment.

Een veel  voorkomend armatuur voor verlichting buiten is ons RBLED Solid Floodlight armatuur. Dit armatuur is bij ons te verkrijgen in verschillende wattages en lichtkleuren. Beginnend vanaf 40W tot en met 200W en 4000K of 5000K.

Het andere armatuur wat wij aanbieden binnen in ons assortiment voor het verlichten van uw terrein zijn onze RBLED High Floodlights. Dit zijn de krachtpatsers voor het verlichten van uw terrein. Deze armaturen komen in 3 verschillende wattages: 400W, 600W en 800W. De armaturen zijn allemaal voorzien van de lichtkleur 5000K.

 

RB LED Solid Floodlight 40W RB LED High Floodlight 600W

Overal toepasbaar

Benieuwd hoe goed onze armaturen nou eigenlijk werken bij het verlichten van een terrein? Klik op de link om een project van ons te zien bij Maltha Glasrecycling. Op de foto’s van het project is goed te zien hoe onze armaturen in zijn werking gaan. De manieren om onze armaturen toe te passen voor het verlichten van uw terrein zijn ook eindeloos. De armaturen kunnen aan een gevel, mast, paal enzovoort worden vast gemaakt.

Voordat onze armaturen gebruikt kunnen worden als terreinverlichting moeten ze aan verschillende eisen voldoen: een van die eisen is dat het armatuur stof- & waterdicht is. Dit is makkelijk te zien door een IP-waarde. Wilt u meer weten over verschillende IP-waarden en wat ze betekenen? Klik hier.

Doordat je kiest voor een van onze armaturen voor de verlichting van uw terrein ben je niet alleen bewust bezig met de veiligheid voor u en uw personeel maar ook voor uw portemonnee. Doordat onze armaturen allemaal bestaan uit LED bespaar je gemiddeld 70% op uw energierekening t.o.v. andere lichtbronnen. Zo maak je een bewuste keuze!

Meer informatie

Hebben wij jou of jullie bedrijf nieuwsgierig weten te maken naar terreinverlichting? En zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om terreinverlichting en het besparingsplan daarachter? Klik hieronder voor meer informatie over de armaturen die geschikt zijn voor buitenverlichting. En wie weet komen wij binnenkort jullie terrein in de spotlight zetten!

Neem nu contact opBereken uw besparing

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*