Skip to main content

Terrein verlichting

Hier vindt u alles over terrein verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW terrein?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting op jouw terrein? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led terreinverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting op jouw terrein? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

terreinverlichting_3
terreinverlichting_1

Belangrijke eigenschappen voor
uw terrein verlichting

Het hebben van verlichting voor uw terrein is van groot belang voor de veiligheid van u en uw medewerkers. Natuurlijk moet het terrein zo duidelijk mogelijk verlicht worden. Hiervoor zijn armaturen nodig met een goede lumen per watt verhouding en een grote lichtopbrengst. Een andere belangrijke eigenschap maar die wel vanzelfsprekend is: een IP waarde. Alle terreinverlichting armaturen zijn uitgerust met minimaal IP65, dit zorgt ervoor dat het armatuur tegen stof en water kan.

terreinverlichting_1

Meest voorkomende terrein armaturen

De meest voorkomende terreinverlichting armaturen zijn de RBLED SOLID, HIGH & CITY II. Voor extreem grote oppervlaktes komt de HIGH het best tot zijn recht. De SOLID & CITY II zijn allebei verkrijgbaar in verschillende wattages tot 150W en zijn dan ook meer voorkomend. Bij de RBLED CITY II heeft u de mogelijkheid om te werken met een fotocel sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat het armatuur aangaat wanneer het buiten begint met schemeren!

Previous slide
Next slide
terreinverlichting_2

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw terrein. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw terrein? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

terreinverlichting_2

Advies? Contact Bryan

Terrein verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led op uw terrein. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte terreinen!