TERREINVERLICHTING

Het is je vast niet ontgaan. Je komt aan op het werk wanneer het nog donker is en jullie of ander bedrijf amper tot geen terreinverlichting heeft. Zeker in de laatste en eerste maanden van het jaar blijft zich dit verhaal continu herhalen. Veel van de werknemers werken ook in de donkere maanden buiten op het terrein waardoor terreinverlichting cruciaal is. En laten we eerlijk zijn wat werken ook een stuk prettiger maakt. Wist je overigens al dat een nieuw te bouwen pand vanaf 1 juli 2020 verplicht voorzien dient te worden met Led verlichting. 

Terreinverlichting armatuur

Voor wat betreft terreinverlichting zijn er talloze mogelijkheden om jouw terrein of pand uit te lichten. Een veelvoorkomend armatuur voor terreinverlichting is de Led Floodlight. Dit armatuur is in verschillende samenstellingen te verkrijgen is bij Led Solutions Holland. Hierboven hebben wij dit armatuur toegepast op meerdere masten om het gehele terrein uit te lichten bij Europees grootste glasrecyclingbedrijf. Gezien de vele werkzaamheden die dagelijks buiten worden verricht, is ons gevraagd om het complete terrein goed uit te lichten.

Overal toepasbaar

Bij het project in Heiningen heeft Led Solutions Holland dezelfde Led Floodlight toegepast op meerdere gevels en masten. Om grote oppervlaktes uit te lichten is er specifiek gekozen om het armatuur te plaatsen op een mast. Zoals je op de foto’s ziet werkt dit uitstekend als terreinverlichting om het gehele terrein uit te lichten. Hoe tof is dat? Kwalitatieve goede terreinverlichting en tegelijkertijd besparen op je energierekening. Dat noemen wij nog eens prettig werken! Wie wil dat nou niet?

Meer informatie

Hebben wij jou of jullie bedrijf nieuwsgierig weten te maken? En zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om terreinverlichting en het besparingsplan daarachter? Klik hieronder voor meer informatie over de armaturen die geschikt zijn voor buitenverlichting. En wie weet komen wij binnenkort jullie terrein in de spotlight zetten!

Neem nu contact opBereken uw besparing

8 Comments

Leave a Reply

    Voornaam (verplicht)

    Achternaam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoonnummer