LED VERLICHTING ALGEMEEN

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting advies op maat

Led verlichting advies op maat ontvangen voor jouw algemene ruimte? Led Solutions Holland geeft advies op maat. Daarnaast zijn wij totaalleverancier en kunnen jou volledig ontzorgen. Wij stellen een advies op, bij akkoord leveren wij de producten en installeren wij de led verlichting in jouw algemene ruimte. Led verlichting is beter voor het milieu en je kunt er gemiddeld 70% op je energierekening mee besparen. Stap dus snel over! Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Voor onderneming is het van belang om de juiste kleurtemperatuur led verlichting te kiezen, zodat de uw led verlichting bijdraagt aan de bevordering van de verkoop van uw producten.
Led verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in kelvin. De beste en meest gekozen kleurtemperaturen voor een retail onderneming zijn de kleuren warm wit (3000 kelvin) en daglicht (4000 kelvin). Kleurtemperaturen zoals 3000 kelvin en 4000 kelvin zorgen in uw retail onderneming voor een perfecte uitstraling van uw producten.

Naast het grote voordeel dat uw producten optimaal worden uitgelicht, zit er ook een financieel voordeel aan led verlichting, namelijk dat u gemiddeld 70% op uw energiekosten zult besparen.

Led Solutions Holland is een full service bedrijf dat graag de beste oplossing voor uw retail onderneming in kaart brengt.
Kortom wij helpen u graag met een vrijblijvend lichtadvies, met daarbij een eventuele complete installatie door onze gecertificeerde in-house installateurs.

Mogelijkheden voor uw retail led verlichting:

– Inbouw armaturen en/of opbouw armaturen uiterst geschikt voor een systeemplafond of volle wanden.
– De juiste kleurtemperatuur voor het juiste product.
– Armaturen kunnen met hoge kleurechtheid(CRI)
– Juiste beleving door geïntrigeerde sensors

Onze ervaren licht specialisten komen graag vrijblijvend in uw retail onderneming langs!

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing