Led verlichting voor gebouwen

Er zijn diverse producten binnen ons RB.LED assortiment die zeer geschikt zijn voor gebouwverlichting. Welk product het beste toepasbaar is voor uw gebouw is afhankelijk van de afmeting van het gebouw en hoe het licht gespreid dient te worden. Voor gebouwverlichting is voorafgaand gedegen advies inwinnen van belang. Door de lange levensduur is het immers ook een investering om jaren mee te doen. Het is dus een slimme investering!

LED verlichting kan ten opzichte van conventionele verlichting tot 70% minder energie verbruiken. Zo kunt ook uw gebouw verlichten met oplossingen van Led Solutions Holland. Wij verzekeren het juiste licht waar en wanneer dat nodig is. Gebouwverlichting door LED is ook nog makkelijk te installeren ongeacht het bestaande verlichtingssysteem.

Behalve de technische voordelen van LED als gebouwverlichting, kunt u ook de motivatie en prestaties van uw personeel verhogen. Zo creëert u een veilige omgeving in en om het gebouw en open ruimten als parkeerplaatsen. Led Solutions Holland realiseert ook gebouwverlichting om het aantrekkelijker te maken. Er zijn tenslotte bedrijven die bepaalde borden of gebouwen willen uitlichten om zo in positieve zin op te vallen in de omgeving.

Waarom gebouwverlichting van Led Solutions Holland?

Producten van Led Solutions Holland worden het meest toegepast in bedrijfsruimtes zoals opslagplaatsen. Deze hebben een hoge lumen output en hebben en lange levensduur. Dit heeft als grote voordeel dat op iedere plafondhoogte de stellingen, labels en routes optimaal zichtbaar zijn. Zo draagt u bij aan de productiviteit en veiligheid van uw medewerkers.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact opBereken uw besparing

56 Comments

Leave a Reply