Led verlichting voor uw loods, waar dient u rekening mee te houden?

Waar hard doorgewerkt wordt is het belangrijk om goed te kunnen zien waar u mee bezig bent. Verlichting dat niet alle kanten op reflecteert, maar direct schijnt waar het nodig is voorkomt dat ergens onder of tussen extra belicht hoeft te worden. Goede weergaven van bijvoorbeeld kleine onderdelen voorkomt onnodig zoekwerk en verhoogd de productiviteit in uw loods. RB LED biedt naast een mooie besparing op verbruik en onderhoud een goede lichtopbrengst en verdeling (LUX). Hierdoor kunnen zelfs de kleinste details haarscherp worden gezien.

We helpen u graag met onze oplossing RB LED verlichting voor loodsen.

Stokvis trading oosterhout led verlichting magazijn

Onze armaturen bieden de juiste lichtweergaven en verdeling voor een optimale weergaven van details en verhogen hierdoor de productiviteit.

  • Geschikt voor iedere hoogte
  • Een lichtopbrengst en verdeling (LUX)
  • Optionele dimbare armaturen of voorzien van sensoren
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact opBereken uw besparing

Leave a Reply