Betere lichtkwaliteit

Bent u als ondernemer momenteel bezig met het verduurzamen van uw organisatie? Dan kunt u in aanmerking komen voor een subsidie voor led verlichting. Al geruime tijd stimuleert onze overheid om te investeren in led verlichting middels de E.I.A. Energie Investeringsaftrek. Deze subsidieregeling is in het leven geroepen om het voor ondernemers en bedrijven aantrekkelijker te maken om duurzaam/energiebesparend te investeren.

Voor bedrijven is het budget voor 2020 op € 147 miljoen gesteld. Een investering boven de € 2.500,00 komt in aanmerking voor gemiddeld 11% netto voordeel. U kunt namelijk 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Zoals eerder genoemd komt bij een investering in led buizen € 20,00 per led buis in aanmerking. Bij alle andere led verlichtingssystemen € 25,00 per 1000 lumen.

Subsidie led verlichting

Verwachting Subsidie led verlichting 2020

Er is zijn nog geen cijfers gepubliceerd voor de subsidies in 2020. De verwachting is dat het volgend jaar weer zal dalen met enkele percentages. Vanuit de overheid wordt het steeds meer verplicht om duurzame maatregelen te nemen.  Bedrijven hebben in 2019 al 10% minder recht op subsidie in vergelijking met het jaar 2018.

Bedrijven als HEMI, Bluekens Volvo en Duravermeer B,V, gingen u al voor met het overstap naar led verlichting via ons!.

Schakel dus op tijd over naar LED verlichting en vraag bij ons wat de mogelijkheden zijn.

Neem nu contact opBereken uw besparing

339 Comments

Leave a Reply

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*