Skip to main content

Led verlichting Alphen aan den Rijn

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Alphen aan den Rijn

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Led verlichting Alphen aan den Rijn
Bekijk al onze projecten

Waarom Led verlichting Alphen aan den Rijn ? Met ruim 110.000 inwoners en 4.500 bedrijven is Alphen aan de Rijn volop in beweging. De ligging van Alphen aan de Rijn tussen Utrecht en de Europoort aan de A12, A4, N11 en N207 maakt Alphen aan de Rijn voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Daarnaast is Alphen aan den Rijn een fijne woonplaats omringd door prachtig groen en natuur. Denk hierbij aan het Groende Hart, de Kromme Aar, de Rijnstreek en het Rietveld.

Bespaar tot 70% met led verlichting Alphen aan den Rijn

Bedrijven uit Alphen aan den Rijn spannen zich in om het milieu te behouden door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomverbruik centraal. Door het slim aan te pakken slaan de bedrijven uit Alphen aan den Rijn twee vliegen in een klap. Wat goed is voor het milieu pak vaak goed uit voor de bedrijfsuitgaven. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Bedrijven besparen door het toepassen van led verlichting al snel 70% aan stroomgebruik ten opzichte van conventionele verlichting zoals gasontladingslampen en TL verlichting. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat het licht onnodig brand en het voordeel loopt nog hoger op. Door de lange levensduur halen deze bedrijven een stukje gemak in huis. Minder vaak nieuwe verlichting aanschaffen en vervangen scheelt een hoop koste en gedoe. Het is natuurlijk voor ieder bedrijf interessant om ruim 20 jaar flink CO2 te reduceren en te besparen op de verlichting. De praktijk leert dat in de meeste gevallen bedrijven hun investering binnen slechts 2 jaar terug hebben verdient.

Gratis en vrijblijvend advies

Om het beste werklicht en hoogste rendement te behalen uit een investering in led verlichting helpt Led Solutions Holland de bedrijven uit Alphen aan den Rijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Door middel van een adviesgesprek op locatie worden de werklicht verbeteringen volgens de NEN normen voor de specifieke werkzaamheden in kaart gebracht. Daarnaast wordt er bekeken naar het huidige wattage van de verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Hieruit volgt een advies rapport waarin duidelijk wordt wat voor materiaal nodig is voor een overstap naar led. De werkzaamheden worden opgenomen en voor de volledigheid wordt de terugverdientijd op de offerte in kaart gebracht. Licht en subsidieadvies komt tevens aan bod. Zo weten deze slimme bedrijven precies wat ze kunnen verwachten bij een overstap naar led verlichting Alphen aan den Rijn. Als de cijfers en het gevoel goed zijn, voeren we het project uit met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige productenlabel RB.LED. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit, beste garantie tegen concurrerende kosten.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.