Skip to main content

VVE verlichting

Hier vindt u alles over VVE verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW VVE?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw VVE? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led VVE verlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw VVE? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijke eigenschappen voor
uw vve verlichting

Bij een VVE is het van belang dat er in de publiekelijke ruimtes genoeg lichtopbrengst is. Doordat het veel gebruikte ruimtes zijn is het belangrijk dat deze armaturen worden uitgerust met een sensor zodat de besparing op de energie nog groter wordt. Doordat VVE veel betekenissen kan hebben is het ook van belang dat veel armaturen tegen stof en water kunnen.

Meest voorkomende VVE armaturen

Bij VVE’s hangen veel van onze RBLED HALL armaturen. Dat komt doordat deze breed inzetbaar zijn doordat ze uitgerust zijn met een IP waarde van IP65, noodmogelijkheden en sensormogelijkheden. De RBLED CENTRE komt ook veel voor in de ruimtes door de goede lichtopbrengst en de verschillende mogelijkheden in formaten en kleurtemperaturen.

Previous slide
Next slide

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw VVE. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw VVE? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies? Contact Bryan

VVE verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw VVE. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte VVE's!