Skip to main content

lichtplan laten maken

lichtplan op maat ontvangen?

Wil je een lichtplan laten maken voor jouw bedrijf of ben je op zoek naar advies voor jouw lichtplan? Dan ben je bij Led Solutions Holland aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke led verlichting. Dus ben je op zoek naar led verlichting advies of wil je een lichtplan op maat voor jouw werkplaats, kantoor, magazijn, fabriek, buitenterrein of showroom? Maak dan snel een geheel vrijblijvende afspraak met onze led-adviseur.

Led Lichtplan laten maken
Lichtplan

LED LICHTPLAN OPSTELLEN

Voor het opstellen van een led lichtplan maken wij gebruik van het software programma Dialux. In Dialux kunnen wij voor jouw een professioneel lichtplan opstellen. Met dank aan dit programma kunnen we een plan, berekening en visualiseren hoeveel armatuur of lampen er nodig zijn voor jouw bedrijf. Ook wordt onder andere beschreven welke armaturen er gebruikt gaan worden en wat voor verlichting we gaan plaatsen in de ruimte.

Lichtplan

ADVIES LED LICHTPLAN

Bij het opstellen van ons advies voor jouw led lichtplan houden we rekening met verschillende factoren. Uiteraard houden we rekening met de gestelde NEN-EN norm voor licht per werkruimte. Daarnaast houden we rekening met natuurlijk lichtinval zoals ramen en lichtkoepels. Ook nemen we factoren zoals reflectie van muren en vloeren mee in ons lichtplan advies. Verschillende soorten werkzaamheden hebben een verschillende behoefte aan lichtopbrengst, dus we stellen een lichtplan op maat op voor jouw ruimte(s).

Lichtplan laten maken
Lichtlijnen led verlichting

EEN LICHTPLAN OP MAAT

Er is niet één universeel antwoord voor een bepaalde behoefte of ruimte. Daarom stellen wij altijd een lichtplan op maat op voor jou. Zo is het mogelijk dat het slim inzetten van verschillende led verlichting producten uit verschillende prijsklassen het gewenste resultaat kunnen bereiken. Om jouw wensen zo goed mogelijk te vervullen binnen jouw budget houden we rekening met verschillende onderdelen.

Lichtlijnen led verlichting

lichtplan laten maken

Wanneer je door ons een lichtplan laat maken houden we rekening met de volgende onderdelen:

 • De afmetingen(lengte, breedte en hoogte) van de ruimte(s).
 • Het huidige energieverbruik.
 • De type werkzaamheden die uitgevoerd worden in de ruimte(s).
 • Natuurlijk lichtinval.
 • Reflecties van muren en vloeren.
 • De lux waarde volgens de officiële wetgeving.
 • De NEN-EN 12464-1 norm.
 • Geadviseerde producten voor optimaal rendement.
LED verlichting monteur

LED US HELP YOU

Wil jij een led lichtplan laten maken voor jouw bedrijf/ruimte of wil je advies voor jouw lichtplan? Wij helpen je hier graag bij! Neem contact met ons op en maak een geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens de afspraak zal onze led-adviseur een lichtplan op maat opstellen voor jouw bedrijf of ruimte(s). Ook kun je jouw besparing berekenen met onze besparingscalculator.

vrijblijvend lichtadvies op maat?

Lichtspecialist

Ik help u graag met het realiseren van een lichtplan op maat. Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!