Skip to main content

haccp verlichting

Hier vindt u alles over haccp verlichting. Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

Over haccp verlichting

HACCP-verlichting verwijst naar verlichtingsoplossingen die voldoen aan de HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Points). HACCP is een systeem dat wordt gebruikt in de voedingsindustrie om de veiligheid van voedselproductie te waarborgen en potentiële gevaren te identificeren en te beheersen.

HACCP-verlichting functioneert om te voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsvereisten in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt, zoals restaurants, voedselproductiefaciliteiten, keukens en supermarkten. Deze verlichtingsarmaturen zijn ontworpen met specifieke eigenschappen om te voldoen aan de strenge normen voor voedselveiligheid.

HACCP-verlichting is doorgaans gemaakt van materialen die bestand zijn tegen reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen. Ze hebben een glad en gemakkelijk te reinigen oppervlak om de ophoping van vuil en bacteriën te voorkomen. Bovendien zijn ze ontworpen om te voldoen aan de richtlijnen voor verlichting in voedselverwerkingsomgevingen, zoals kleurtemperatuur en verlichtingsniveaus.

voordelen van haccp verlichting?

  • Bestand tegen reiniging- & desinfectiemiddelen
  • IK10 splintervrij
  • Ideaal voor de voeding industrie

ENKELE VOORBEELDEN VAN haccp verlichting

Laat u adviseren door Led Solutions Holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van haccp verlichting. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar haccp verlichting? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

advies? contact Bryan

HACCP verlichting specialist

Ik adviseer u graag over haccp verlichting. Vragen?
Ik help u graag met een passende oplossing.

De bedrijven die u voor waren!