Skip to main content

Zet ook
de knop om

Verduurzamen met led verlichting voor uw bedrijf. Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

Waarom investeren
in led verlichting?

Ten eerste is led verlichting zeer energiezuinig, waardoor het de energierekening verlaagt. Led verlichting gaat ook veel langer mee dan traditionele verlichting, waardoor u minder vaak lampen hoef te vervangen. Bovendien biedt led verlichting een breed scala aan kleurtemperaturen. Led’s hebben een snelle respons, wat betekent dat ze onmiddellijk op volle helderheid worden ingeschakeld. Tot slot bevatten led armaturen geen schadelijke stoffen zoals kwik, wat zorgt voor een veiliger en gezonder verlichtingsalternatief. 

zet-ook-de-knop-om

Verschillende toepassingsgebieden
van led verlichting

Led verlichting heeft verschillende toepassingsgebieden in de zakelijke markt. Het wordt veel gebruikt in kantoren, magazijnen en andere commerciële ruimtes. In kantoren zorgen ze voor een betere werkomgeving en verhogen ze de productiviteit. In magazijnen en op buitenterreinen wordt led toegepast voor de zichtbaarheid en veiligheid. Bovendien worden LED’s toegepast in de industrie, zoals fabrieken, om de werkomgeving te verlichten en energiekosten te verlagen. De veelzijdigheid van LED verlichting maakt het een ideale keuze voor verschillende B2B-toepassingen.

Welke LED armaturen?

Bij bedrijven worden verschillende soorten led armaturen gebruikt om aan de specifieke verlichtingsbehoeften te voldoen. Een veelvoorkomend type is de led paneel, die wordt gebruikt in kantoren. Magazijnen en fabrieken maken vaak gebruik van lineaire led armaturen, zoals LED Highbay armaturen, voor hoge plafonds en brede lichtverspreiding. Buitenverlichting op terreinen wordt vaak verzorgd door led straatverlichting, schijnwerpers of wandlampen. Deze armaturen bieden fel licht en een lange levensduur. Bedrijven hebben een breed scala aan led armaturen tot hun beschikking, zodat ze de juiste verlichting kunnen kiezen die past bij hun specifieke behoeften en doelen.

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies nodig? Contact Bryan

Ledverlichting specialist

Ik adviseer u graag over ledoplossingen. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

bedrijven die de knop al hebben omgezet!