Skip to main content

Wat is LED verlichting ?

Led is de afkorting voor Light emitting diodes, in het Nederlands “licht uitstralende diodes”. Een diode is een onderdeel van een armatuur dat elektrische stroompjes uitzendt. Elk stroompje dat wordt uitgezonden geeft licht af.

LED verlichting v.s conventionele verlichting

Steeds meer bedrijven kiezen voor Led vanwege de voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Led verlichting is dan ook veel energievriendelijker en duurzamer dan bijvoorbeeld gloeilampen. Gloeilampen worden 90% van de energie omgezet naar warmte en 10% naar licht. Hierdoor worden deze lampen ook erg warm wat de levensduur van de lamp kan aantasten. Bijkomend voordeel met Led verlichting is dat het licht van een Led lamp één kant op gestuurd wordt, waardoor Led veel gerichter ingezet kan worden. Bij alle oude lampen is dit nog 360 graden.

LED verlichting voor de zakelijke markt

Heeft u plannen om de CO2 uitstoot binnen uw bedrijf te reduceren op een manier die zichzelf snel terugverdient? Led verlichting biedt in beide gevallen interessante mogelijkheden. Door de snelle ontwikkelingen van afgelopen jaren in led verlichting kan tegenwoordig ieder bedrijf op een zeer betaalbare manier besparen en hun werklicht verbeteren. Ten opzichte van conventionele verlichting bespaart u al snel tussen de 60 en 70% op uw stroomverbruik. Daarnaast gaat led verlichting van de juiste kwaliteit tot 5 keer langer mee. Door exclusief te werken met ons eigen ontwikkelde top merk RB.LED hebben we voor ieder project een oplossing op maat. Denk hierbij onder andere aan verlichting voor kantoren, werkplaatsen, opslag, logistiek en retail. Het is voor ons de uitdaging en passie om tussen uw bedrijfsactiviteiten en ons assortiment een ideale match te vinden. Dit maakt Led Verlichting zakelijk zeer aantrekkelijk.

Gemak in het onderhoud

De lange levensduur biedt u bovenop een reductie van CO2 uitstoot en stroomverbruik, een stukje gemak in het vervangen en onderhoud. Vooral bij bedrijven met een hoog plafond scheelt dat een hoop gedoe. Hierdoor bespaart u op manuren, aanschafkosten conventionele verlichting en op het huren van een hoogwerker.

Op ons hoogwaardige productlabel RB.LED geniet u 5 jaar lang van uitstekende garantievoorwaarden. Hoewel dit bijna nooit voorkomt ontvangt u bij een defect in no time een nieuw product en goede oplossing. Als u er voor kiest om de gehele installatie uit te besteden zal de uitvoering door onze eigen ervaren en gecertificeerde installateurs gebeuren. Naast een snelle en gestroomlijnde installatie geniet u in dat geval van 5 jaar full service garantie.

Heldere prognose en advies

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Tijdens deze afspraak brengt hij de bespaarmogelijkheden kosteloos in kaart om u te voorzien van advies en een offerte op maat. Denk hierbij aan licht en subsidieadvies, een terugverdienmodel en offerte. Dit is natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend. We onderzoeken graag met u of Led Verlichting zakelijk interessant is voor uw bedrijf.

Goed advies en de nodige testen op locatie kan een ieder bedrijf een hoop gedoe besparen. Neem voor een vrijblijvend advies gesprek gerust contact met ons op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing