Skip to main content

Ben jij ons licht in de duisternis?

In zes simpele stappen uitgelegd

LED Solutions Holland Werkwijze Kennismaking

Installatiemonteur

Leuk dat je op de installatiemonteur vacature klikt! Word jij de nieuwe installatie monteur die wij zoeken en voeg jij toe aan ons team? Wij hebben je in ieder geval een hoop te vertellen! In de onderstaande stappen leggen wij je uit hoe je werkdag eruitziet, wat wij van je verwachten en een match zijn en als laatste niet geheel onbelangrijk wat wij jou te bieden hebben. Kijk je mee?

LED Solutions Holland Final

Wat ga je doen?

Je komt aan op kantoor en begint de dag als eerst met een goede bak koffie!
Eenmaal opgestart ga je samen met het team op pad naar het project. Goed om te weten; geen een opdracht is hetzelfde. Eenmaal bij aankomst nemen jullie het plan door en plaatsen jullie de nieuwe verkochte led verlichting, tijd om te verduurzamen! In de middag eet je wat lekkers en bespreek je je weekendplannen. Door de dosis humor van je collega’s vliegt de dag voorbij en zit de dag er alweer op! En geldt er nog maar 1 ding: SAMEN UIT SAMEN THUIS! Wanneer je weer oprijd terug bent op kantoor bespreek je de dag met je andere collega’s, drinkt nog een bak koffie of wat anders lekkers en ben je ruim op tijd thuis voor het avondeten.

LED-Solutions-Holland—Final4.00_00_19_15.Still003

Wanneer zijn jij en deze functie een match?

Je hebt twee rechterhanden of wil van je linkerhand een rechter maken, geeft niet gauw of eigenlijk nooit op en je doet er alles aan om je opdrachtgever met een prachtig eindresultaat en een glimlach achter te laten. Je werkt gemakkelijk in een teamverband en je bent je ervan bewust dat je een visitekaartje en een uithangbord van Led Solutions Holland bent.

Daarnaast heb je:
• een gezond verstand en twee rechterhanden
• een rijbewijs
• dosis gezonde humor

LED-Solutions-Holland–Stap-6

Wat hebben wij jou te bieden?

Successen behalen we samen en die vieren we samen. Daarom bieden we je naast een mooie rol in onze groeiende organisatie:
• veel vrijheid
• leuke werksfeer
• pensioenregeling
• afwisselende werkomgeving
• fulltime dienstverband (40 urige werkweek)
• een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren? We horen graag van je!

Klinkt bovenstaand verhaal als muziek in de oren? En zie jij het wel zitten om voor en met ons aan te slag te gaan en de week af te sluiten met een gezellige vrijdagmiddag borrel? Ben jij degene die ons installatie team komt versterken? Stuur ons je CV naar
info@ledsolutions-holland.nl

Heb je vragen?
Mail of bel ons.

Interesse in deze vacature als stagiair? kijk hier

[contact-form-7 id=”6369″]