Lichtlijnen

Lichtlijnen worden vooral toegepast in (grote) ruimtes zoals bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra etc. Echter zien wij steeds vaker dat lichtlijnen ook toegepast wordt in kantoor en retail omgevingen. Hiermee kunt u nieuwe LED lichtlijnen aanschaffen of uw huidige lichtlijnen ombouwen naar LED. Lichtlijnen is een systeem wat bestaat uit meerdere LED lampen in een lijn achter elkaar. Hieronder leest u meer over de opties die u heeft bij Led Solutions Holland.

Lijnverlichting oplossingen bij Led Solutions Holland

RB.LED Philips TTX200 & TTX400 LED replacement armatuur

Met onze unieke oplossing voor bestaande lijn verlichtingssystemen van de Philips TTX200 & TTX400 LED replacement armatuur serie heeft RB.LED de perfecte oplossing om uw huidige lijnverlichting simpel te vervangen. Het Philips TTX200 LED replacement armatuur levert een hoog lichtrendement op van maar liefst 150 lumen per Watt en valt in het armatuur op verschillende wattage’s in te stellen door de geïntegreerde dip switch. U verdient onze LED Lineair replacement armatuur voor de Philips TTX200 & TTX400 gemakkelijk binnen de garantietermijn van 5 jaar terug.

Led Solutions Holland heeft diverse oplossingen voor lijnverlichting o.a. Veko, TRIOLUX. Op deze pagina kunt u zien wat voor replacement armaturen Led Solutions Holland te bieden heeft.

Lichtlijn vervangen of ombouwen?

In veel gevallen kiezen bedrijven ervoor om de bestaande lijnverlichting om te bouwen zodat deze geschikt zijn voor LED modules. Het hergebruiken van bestaande middelen is in het kader van een stukje duurzaamheid en kostenbesparing aan te bevelen. Echter kan het soms zijn dat de armaturen zo verouderd zijn dat er naar een nieuwe lichtlijn gekeken moet worden. Led Solutions Holland biedt hierin een perfecte oplossing voor u.

Referentie HEMI Retail Solutions – winkelinrichting

Voor Hemi winkelinrichting Tholen zijn we aan de slag gegaan. Enerzijds om een flinke besparing op de energiekosten en tegelijkertijd een enorme verbetering van werklicht te realiseren

Neem voor al uw vragen over lijnverlichting contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Neem nu contact opBereken uw besparing

608 Comments

Leave a Reply

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*