Skip to main content

Werkplaatsverlichting

Duurzame
werkplaatsverlichting

Werkplaatsen vereisen optimale verlichting om een veilige, productieve en comfortabele werkomgeving te garanderen. LED-verlichting biedt de ideale oplossing voor deze behoeften, met tal van voordelen die bijdragen aan zowel operationele efficiëntie als duurzaamheid.

De kwaliteit van licht is cruciaal voor de veiligheid en productiviteit in werkplaatsen. LED-verlichting biedt helder en consistent licht dat de zichtbaarheid verbetert, wat bijdraagt aan een veiliger werkomgeving. Bovendien helpt het voorkomen van vermoeidheid en vergroot het de nauwkeurigheid en efficiëntie van het werk, wat resulteert in een hogere productiviteit.

Werkplaatsverlichting

Optimaliseer je verlichting met LED

De werkplaats is het kloppende hart van de organisatie, het is dan ook belangrijk dat er in de werkplaats gebruik gemaakt wordt van de juiste verlichting.

Belangrijke eigenschappen voor werkplaatsverlichting zijn: De juiste lichtsterkte voor verschillende hoogtes afhankelijk van het aantal lumen en lux en de stralingshoek van de verlichting. Dit is afhankelijk van de hoogte en de afstand tussen verschillende verlichtingsarmaturen. Ook wel stramien genoemd. Verder letten we op de kleurtemperatuur van de verlichting, dit omdat er verschillende toepassingen zijn, deze vereisen de juiste kleurtemperatuur.

Armaturen voor werkplaatsen

De meest voorkomende armaturen zijn de RBLED FOCUS in samenwerking met de RBLED GENIUS, de RBLED MATRIX en de RBLED EVO. De RBLED FOCUS valt onder de typeaanduiding: lijnverlichting. De RBLED MATRIX en de RBLED EVO vallen onder de typeaanduiding: puntverlichting. 

Bovenstaande armaturen zijn uit te breiden met sensoren. Sensoren meten aanwezigheid en daglicht. Sensoren zorgen automatisch dat je ruimte optimaal verlicht. Met de RBLED SAVE brandt er nooit onnodig licht op de werkplaats. Deze sensoren zijn in te stellen met een daglichtregeling en automatisch aan/uitschakelen. Met slimme verlichting bespaar je maximaal energie.

Previous slide
Next slide

Werkplaats laten verlichten

Verlichting is maatwerk. Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van LED-verlichting, voor uw werkplaats. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2014 met succes. 

Bent u opzoek naar LED verlichting voor uw werkplaats? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Door ons uitgelichte werkplaatsen!

Stel uw vragen en krijg advies over werkplaatsverlichting

Heeft uw vragen of behoefte aan advies? Wij staan altijd voor u klaar. Laten we samen uw werkplaatsomgeving verduurzamen. Neem gerust contact met ons op.