Skip to main content

Werkplaats verlichting

Hier vindt u alles over werkplaats verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW werkplaats?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw werkplaats? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led werkplaatsverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw werkplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijke eigenschappen voor
uw werkplaats verlichting

Uw werkplaats is het kloppende hart van de organisatie, het is dan ook belangrijk dat er in de werkplaats gebruik gemaakt word van de juiste verlichting. Waar letten we op? Belangrijke eigenschappen voor werkplaatsverlichting zijn: De juiste lichtsterkte voor verschillende hoogtes afhankelijk van het aantal lumen per watt en de stralingshoek van de verlichting.
Dit is afhankelijk van de hoogte en de afstand tussen verschillende verlichtingsarmaturen. Ook wel stramien genoemd. Verder letten we op de kleurtemperatuur van de verlichting, dit omdat er verschillende toepassingen zijn, deze vereisen de juiste kleurtemperatuur.

Meest voorkomende werkplaats verlichting armaturen

De meest voorkomende werkplaatsarmaturen zijn namelijk de RBLED FOCUS in samenwerking met de RBLED GENIUS, de RBLED MATRIX en de RBLED EVO. De RBLED FOCUS valt onder de typeaanduiding: lijnverlichting. De RBLED MATRIX en de RBLED EVO vallen onder de typeaanduiding: puntverlichting. Afhankelijk van de toepassing, huidige installatie en de wens zullen wij een advies uitbrengen voor het gebruik van lijnverlichting met de RBLED FOCUS of het gebruik van puntverlichting met de RBLED MATRIX of de RBLED EVO.

Previous slide
Next slide

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw werkplaats. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw werkplaats? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies? Contact Bryan

Werkplaats verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw werkplaats. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte werkplaatsen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!