Skip to main content

Led verlichting Boxmeer

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Boxmeer

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Boxmeer ? Boxmeer is met 28.000 inwoners en de ligging aan de maas een ondernemende gemeente die continu in beweging is. Tal van duurzame initiatieven worden genomen die niet alleen goed zijn voor de toekomst en het milieu maar ook nog eens veel besparen om stroomverbruik en onderhoud. Led verlichting sluit hier prima op aan en wordt dan ook steeds vaker toegepast bij bedrijven uit deze regio.

Al verschillende bedrijven in Boxmeer besparen door het slim en efficiënt inzetten van RB LED Led verlichting. Voor Led verlichting Boxmeer kunt u terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een leverancier en installateur van led verlichting. Door exclusief te werken met het eigen productenlabel RB LED en onze eigen ervaren installateurs waarborgen we de hoogte kwaliteit.

Het uitgebreide en hoogwaardige RB LED assortiment biedt voor iedere bedrijfstoepassing een oplossing op maat.. Om het gewenste resultaat te behalen hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Boxmeer
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.