Skip to main content

Breda Led verlichting

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led-verlichting-Breda

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Zakelijke led verlichting Breda

Ben je op zoek naar zakelijke led verlichting? Dan ben je bij Led Solutions Holland aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van volledig vrijblijvend advies. Als totaalleverancier ontzorgt Led Solutions Holland jullie volledig. Wij komen bij je langs, stellen een advies op maat op en indien akkoord verzorgen wij de producten en de installatie van de led verlichting. Door over te stappen op led verlichting bespaar je gemiddeld 70% op je zakelijke energierekening en verduurzaam je tegelijkertijd jouw bedrijfspand.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.

Waarom Breda led verlichting ?
Gemeente Breda zet grote stappen in het verduurzamen van onder andere publieke ruimtes door het inzetten van zonnepanelen, infrarood verwarming en Led-verlichting. Hierin is de gemeente zeer vooruitstrevend, maar lokale ondernemers en bedrijven dragen ook hun steentje bij. Led-verlichting is energiezuinig en beter voor het milieu. En natuurlijk levert het ook een flinke besparing op de kosten van stroom en onderhoud op.

Diverse bedrijven in Breda besparen al op deze kosten door het gebruik van RB LED Led-verlichting. Led Solutions Holland is een ervaren leverancier en gecertificeerde installateur van Led-verlichting. Voor Breda Led-verlichting ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Door exclusief te werken met ons eigen productenlabel RB LED en door onze eigen ervaren installateurs kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

Ons uitgebreide assortiment RB LED-producten biedt voor iedere bedrijfstoepassing de beste oplossing. Led Solutions Holland gaat altijd voor het beste resultaat. En dat bereiken we steevast door de NEN-EN 12464-1 als richtlijn te hanteren en tegelijkertijd de wensen van onze opdrachtgever centraal te stellen.

Geïnstalleerde Led verlichting in Breda
Bekijk al onze projecten