Skip to main content

Led verlichting
Capelle aan den IJssel

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Capelle aan de Ijssel

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in ‘s-Hertogenbosch
led verlichting Capelle aan den IJssel
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Capelle aan den IJssel? Met ruim 67.000 inwoners en 4.700 bedrijven is Capelle aan den IJssel volop in beweging. De handige ligging nabij de haven in Rotterdam en aan de A16, A20 en de nieuwe Maas, maakt Capelle aan den IJssel voor veel bedrijven een strategische vestigingsplaats. Capelle aan den IJssel is omringd door prachtige groene gebieden zoals het Park Hitland en het Schollebos. Dit maakt Capelle aan den IJssel een fijne plaats om te wonen, werken en recreëren.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Slimme bedrijven uit Capelle aan den IJssel spannen zich in voor het behoud van het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hieruit blijkt in vrijwel alle gevallen dat een investering in het milieu vaak zeer gunstige besparingen met zich meebrengt. Het reduceren van CO2 uitstoot gaat vaak hand in hand met het besparen op stroomkosten. Led verlichting Capelle aan den IJssel speelt hier dan ook een alsmaar grotere rol in. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen is het wattage van led verlichting al snel tot 70% lager. Afgelopen jaren is de ontwikkeling van led verlichting zeer snel gegaan waardoor de lichtopbrengst ondanks het lage vermogen stukken hoger is dan conventionele verlichting. Dus naast een besparing tot 70% wordt met led verlichting voor vele jaren een optimaal werklicht gerealiseerd. De praktijk leert dat bedrijven hun investering in led verlichting Capelle aan den IJssel tegenwoordig al binnen slechts 2 jaar terug hebben verdient. Afhankelijk van de gemiddelde branduren gaat led verlichting tot 20 jaar mee. Deze cijfers maken het voor slimme en bewuste bedrijven uit Capelle aan den IJssel zeer interessant om een maatschappelijk verantwoorde investering te doen in led verlichting Capelle aan den IJssel.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland helpt kosteloos en vrijblijvend de bedrijven in Capelle aan den IJssel het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting. Tijdens een adviesgesprek op locatie bekijken we het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast neemt onze adviseur al het benodigde materiaal en de te verrichte werkzaamheden op die komen kijken bij een overstap naar led verlichting. Er wordt gekeken naar de NEN normen voor optimaal werklicht die bij de specifieke werkzaamheden per werkruimte horen. Voor de volledigheid zal geadviseerd worden over de huidige subsidieregelingen. Hieruit volgt een helder advies en een scherpe offerte op maat. Zo weten de slimme bedrijven van te voren precies waar ze aan toe zijn en wat er allemaal bij een overstap naar led verlichting Capelle aan den IJssel komt kijken. Als het onderzoek gunstig uitpakt voeren we het werk met onze eigen ervaren installateur en hoogwaardige RB.LED producten uit. Hierdoor heeft u de zekerheid jarenlang te genieten van een optimaal werklicht tegen een zeer laag wattage. Door alles onder eigen dak te houden staan we voor de hoogste kwaliteit producten en installaties tegen concurerende tarieven.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.