Skip to main content

Led verlichting De Bilt

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting de bilt

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting de Bilt? Met ruim 43.000 inwoners en 1.200 bedrijven is De Bilt volop in beweging. De centrale ligging in Nederland en goede toegankelijkheid een het spoor en de A28 en A27 maken De Bilt een interessante vestigingsplaats voor bedrijven. Door prachtige natuurgebieden zoals de Voordorpse polder van het Utechts Landschap maken De Bilt ook nog eens een hele fijne plaats om te wonen.

Als vanzelfsprekend investeren bedrijven uit De Bilt in het milieu door hun bedrijf op slimme wijze te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van CO2 uitstoot en energieverbruik een centrale rol. Het is dan ook mooi meegenomen dat een investering in het milieu in veel gevallen zichzelf terugverdient door besparingen in energieverbruik. Led verlichting biedt een reductie van ca. 70% CO2 uitstoot en energieverbruik.

Bedrijven kunnen voor led verlichting de Bilt prima onder de pannen bij Led Solutions Holland. We helpen bedrijven geheel kosteloos en vrijblijvend te onderzoeken hoeveel CO2 uitstoot en energieverbruik gereduceerd zal worden. Hierdoor weten de bedrijven uit De Bilt van te voren precies wat er allemaal bij komt kijken en hoe snel een investering in led verlichting zichzelf terugverdient. Als het onderzoek naar het inzetten van led verlichting  interessant blijkt, zal de led verlichting installatie door onze eigen ervaren mensen worden uitgevoerd. We werken uitsluitend met de beste producten onder het eigen productlabel RB.LED. Zo waarborgen we de hoogte kwaliteit en blijven concurrent.

Geïnstalleerde Led verlichting in De Bilt
Led verlichting drukkerij
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.