Skip to main content

Led verlichting Delft

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Delft

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Delft
led verlichting Delft
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Delft? Met ruim 100.000 inwoners en 7.000 bedrijven is Delft volop in beweging. Door de ligging tussen Rotterdam en den Haag aan de A4, A12, A13 en A20 is Delft voor veel bedrijven een strategisch handige vestigingsplaats. Delft is ondanks de randstedelingen ligging omringd door prachtige natuurgebieden zoals Nationaal park Polder Van Biesland. natuurgebied het Delftse Hout en het Abtswoudse Bos. Dit maakt Delft naast een interessante plaats voor bedrijven ook een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Het ligt dan ook vrij voor de hand dat bedrijven uit Delft flink investeren in het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van CO2 uitstoot een belangrijke rol. Gelukkig voor deze slimme maatschappelijk verantwoorde bedrijven verdient een investering in het milieu zichzelf vaak snel terug door bespringen op energiekosten. Led verlichting sluit hier naadloos op aan en wordt alsmaar vaker ingezet als vervanger voor conventionele verlichting. De technische ontwikkelingen van led verlichting zijn afgelopen jaren snel gegaan. Hierdoor is de prijskwaliteitsverhouding stukken gunstiger geworden en zijn de lichtopbrengsten van led verlichting hoger dan conventionele verlichting. Door de hoge energie efficiëntie worden CO2 uitstoot reducties en stroombesparingen tot 70% behaald door simpelweg de verlichting te vervangen. In de praktijk zien bedrijven die investeren in Led verlichting Delft hun investering al binnen slechts 2 jaar terug. Led verlichting gaat makkelijk 5 keer langer mee dan conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen. Dat scheelt enorm in het aanschaffen, vervangen en onderhouden van de verlichting. Kortom is led verlichting een maatschappelijk verantwoorde investering met interessant verdienmodel en onderhoud vrij. Zo genieten de bedrijven uit Delft jaren lang van gemak en optimaal werklicht. De productiviteit binnen het bedrijf zal hierdoor toenemen.

Gratis en vrijblijvend advies

Bij het bepalen van een optimaal werklicht en het kiezen van de juiste led producten komt een hoop kijken. Led Solutions Holland helpt gratis en vrijblijvend de bedrijven in Delft het maximale te behalen uit hun duurzame investering in led verlichting. Tijdens een adviesgesprek op locatie doorloopt onze adviseur het bedrijfspand en kijkt naar het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast wordt per werkruimte gekeken naar de werkzaamheden die er worden uitgevoerd en wat voor lichtopbrengst er volgens de NEN normen het beste bij past. Al het benodigde materiaal en uit te voeren werkzaamheden die nodig zijn voor een overstap naar led verlichting worden opgenomen. Op deze punten stelt de adviseur vrijblijvend een adviesrapport en offerte op. De hoogte van de investering blijkt hieruit en de terugverdientijd. Voor de volledigheid neemt onze adviseur hier een stukje lichtadvies en subsidieadvies in mee. Zo weten bedrijven die duurzaam willen investeren in led verlichting precies wat er allemaal bij komt kijken en hoe de cijfers er in hun geval uitzien. Als de cijfers en het gevoel goed zijn ontzorgen we de gehele overstap. Hiervoor werken we exclusief met ons eigen hoogwaardige productenlabel RB.LED en ervaren installateurs. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit producten en een snelle gestroomlijnde installatie van de led verlichting tegen concurrerende tarieven.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.