Skip to main content

Led verlichting Den Haag

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Den Haag

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Den Haag
Bekijk al onze projecten
Led Verlichting Den Haag

Waarom led verlichting Den Haag? Met ruim 527.000 inwoners en 40.000 bedrijven is Den Haag volop in beweging. De strategische ligging nabij de haven van Rotterdam, de A4, A12, A13 en het spoor maakt Den Haag voor veel bedrijven een interessante plaats om zich te vestigen. Ondanks de drukke Randstedelijke ligging is Den Haag omringd door prachtige natuurgebieden zoals Het Westduinpark het Hyacintenbos Ockenburgh de Bosjes van Pex en Zandmotor DeltaDuin. Dit maakt Den Haag niet alleen een handige vestigingsplaats voor bedrijven, maar ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

We merken dan ook dat steeds meer bedrijven in Den Haag investeren in het milieu door hun bedrijfspand flink te verduurzamen. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomverbruik spelen hierin een centrale rol. Door de hoge lichtopbrengst en het lage vermogen speelt led verlichting een alsmaar groter deel in het verduurzamen van een bedrijfspand. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen reduceren bedrijven met led verlichting hun CO2 uitstoot en stroomverbruik tot 70%. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat de verlichting onnodig brand en het voordeel loopt nog hoger op. Naast de hoge lichtopbrengst en het lage vermogen gaat led verlichting bijzonder lang mee. Gemiddeld wel tot 5 keer langer. Dit scheelt een hoop in het aanschaffen, vervangen en onderhouden van de verlichting. Het spreekt voor zich dat een ieder bedrijf liever bezig is met hun werkzaamheden dan met het vervangen van de verlichting. Kortom realiseren bedrijven die investeren in led verlichting Den Haag voor vele jaren een flinke besparing en werklichtverbetering.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland helpt actief bedrijven in Den Haag het maximale voordeel en rendement te halen uit een investering in led verlichting. Door middel van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op locatie inventariseert de adviseurs wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar led verlichting. In het bijzonder wordt er gekeken naar het huidige wattage, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast wordt per werkruimte gekeken naar de werkzaamheden die er plaatsvinden en wat voor lichtopbrengst daar volgens de NEN normen het beste bij past. Alle benodigde materialen en uit te voeren werkzaamheden worden inzichtelijk gemaakt. Op basis van deze gegevens stelt onze adviseur zijn advies en offerte met terugverdienmodel, Hierdoor weten de bedrijven die investeren in led verlichting Den Haag van te voren precies wat ze kunnen verwachten. Hoeveel CO2 ze gaan reduceren, wat de aan stoomkosten gaan besparen, hoe hoog de investering is en natuurlijk hoe snel die zichzelf weer terug heeft verdient. In de praktijk leren we dat de gemiddelde terugverdientijd binnen slechts 2 jaar is. Als de uitkomst van het advies en aanbod interessant is voeren we het werk exclusief met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten uit. Hierdoor staan we garant voor de hoogste kwaliteit en een snelle gestroomlijnde installatie tegen scherpe tarieven.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.