Skip to main content

Led verlichting Gouda

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Gouda

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Gouda? Met ruim 72.000 inwoners en 4.200 bedrijven is het bruisende Gouda altijd in beweging. Veel bedrijven vestigen zich graag in Gouda door de handige ligging nabij de A20, A12 en N207. Dit maakt Gouda een handige doorstroomplaats vanuit de Europoort naar de rest van Nederland en Europa. Gouda is daarnaast een hele fijne plaats om te wonen door de vele prachtige recreatie en natuurgebieden zoals het Goudse Hout en het Veenweidepark Gouda.

Beter licht en minder CO2

Bedrijven in Gorinchem investeren behoorlijk in de toekomst door hun bedrijfspand en terrein te verduurzamen. Hierin is het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomgebruik een belangrijke doelstelling. Led verlichting Gouda speelt enorm als topic. Dit product verbeterd de co2 prestatieladder en het werklicht. Goed werklicht volgens de NEN advies normen verhoogt de productiviteit binnen het bedrijf. Door de lange levensduur en het lage wattage worden er flinke besparingen gerealiseerd in zowel de stroom al onderhoudskosten.

Goed advies in Led Verlichting Gouda

Tussen het grote aanbod led verlichting Gouda is er veel prijs en kwaliteitsverschil.  Led Solutions Holland hanteert een prima prijs kwaliteitsverhouding en positioneert zich als de goede middenmoot. Door de lange levensduur en het dagelijks werken onder de lichtinstallatie moet het immers gewoon goed zijn. Op basis van de NEN normeringen en uw werkzaamheden wordt het juiste werklicht op uw locatie in kaart gebracht. Onze adviseur brengt de te verrichte werkzaamheden en benodigde materiaal in kaart voor een overstap naar led. Op basis van het huidige wattage gebruik, gemiddelde branduren en stroomkosten, krijgt u een heldere prognose. Zo weten bedrijven die kiezen voor led verlichting Gouda van te voren precies  wat de overstap kost en hoe snel ze de investering terug zien.

Geïnstalleerde Led verlichting in Gouda
Led Verlichting Gouda
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.