Skip to main content

Led verlichting Hoek van Holland

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Hoek van Holland

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Hoek van Holland? Met ruim 10.000 inwoners en 800 bedrijven is het gezellige Hoek van Holland continu in beweging. Door de mooie ligging aan het strand en handige ligging nabij de Europoort is Hoek van Holland voor bedrijven een fijne vestigingsplaats. Hoek van Holland is een wel bekende standplaats met tal van prachtige strand en duingebieden en het mooie Niewlandsepark. Dit maakt Hoek van Holland naast een mooie vestigingsplaats voor bedrijven tevens een fijne woonplaats.

Minder wattage meer licht

De economie trek weer aan en dat creëert veel kansen voor slimme bedrijven om te investeren in de toekomst. Duurzame investeringen in en rondom het bedrijfspand zijn goed voor het milieu en voor de portemonnee. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stroomgebruik gaan vaak hand in hand. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Door de hoge lichtopbrengst en verschillende producteigenschappen wordt met led verlichting het ideale werklicht gerealiseerd volgens de NEN advies normen. Dit verhoogt ook nog eens de productiviteit binnen een ieder bedrijf. De lange levensduur zorgt voor een mooie besparing in het vervangen en onderhouden van de verlichtingsinstallatie.

Maximaal rendement uit uw investering

Led Solutions Holland helpt de bedrijven het maximale voordeel te behalen uit hun investering in Led Verlichting Hoek van Holland. We onderscheiden ons door een prima prijs kwaliteitsverhouding en goed en deskundig advies. Op basis van de uitgevoerde werkzaamheden worden wat lux metingen gedaan om rekening houdend met de NEN adviesrichtlijnen het ideale werklicht in kaart te brengen. Op basis van het huidige wattagegebruik, de gemiddelde branduren en stroomkosten wordt een prognose van de besparing en ROI op de investering gemaakt. Al het benodigde werk en materiaal voor de overstap wordt in kaart gebracht. Hierdoor weten de bedrijven van te voren precies wat voor kosten de overstap met zich mee brengt en hoe snel de investering zichzelf terug zal verdienen. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen producten en mensen uit.

Geïnstalleerde Led verlichting in Hoek van Holland
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.