Skip to main content

Led verlichting Houten

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Houten

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Houten? Met ruim 50.000 inwoners en 3.300 bedrijven is Houten volop in beweging. De centrale ligging in Nederland aan de A12, A27 en rivier de Lek maakt Houten een interessante vestigingsplaats voor bedrijven. Houten is omringd door prachtige buiten en natuurgebieden zoals Nieuw Wulven, de Rietplas en het Elpad. Dit maakt Houten een hele fijne woonplaats.

Om zowel het milieu als bedrijfsonkosten te besparen zetten bedrijven in Houten mooie steppen ter verduurzaming van hun bedrijf. Hierbij slaan deze bedrijven 2 vliegen in 1 klap. Wat goed is voor het milieu is vaak goed voor de portemonnee. Het terugdringen van CO2 uitstoot en energieverbruik staat hierin centraal. Led verlichting sluit hier perfect op aan. Door led verlichting slim in en om het bedrijfspand toe te passen worden reducties tot 70% op CO2 uitstoot en stroomkosten gerealiseerd. Dit maakt het vervangen van prima functionerende conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen alles behalve zonde.

De bedrijven in Houten staan zeker niet alleen om in te schatten hoe een investering in led verlichting Houten het beste rendement en werklicht biedt. Led Solutions Holland helpt deze bedrijven door kosteloos en vrijblijvend op locatie te onderzoeken hoeveel ze kunnen besparen en wat er allemaal bij komt kijken. Hierbij wordt rekening gehouden met een optimaal werklicht voor de specifieke werkzaamheden van het bedrijf. Uit het onderzoek komt een rapport waaruit het bedrijf kan opmaken wat de kosten en de terugverdientijd is bij een investering in led verlichting. Als de cijfers interessant zijn ontzorgen we uw bedrijf met onze eigen mensen en producten volledig. Heeft u zelf handig personeel in dienst? We voorzien u dan alsnog gratis en vrijblijvend van goed advies en een heldere prognose op basis van de levering van onze RB.LED producten.

Geïnstalleerde Led verlichting in Houten
led verlichting Houten
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.