Skip to main content

Led verlichting
Krimpen aan den IJssel

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting krimpen aan den ijssel

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Krimpen aan den IJssel ? Met ruim 30.000 inwoners en 1.500 bedrijven is Krimpen aan den IJssel een zeer actieve gemeente. De handige ligging nabij de Europoort, N12, A16, A20 en tal van waterwegen maakt Krimpen aan den IJssel een aantrekkelijke en strategische vestigingsplaats voor vele bedrijven. De ligging aan het water en prachtige natuurgebieden zoals de Heemtuin Krimpen, het Krimperhout en welbekende Weteringbos maken Krimpen aan de IJssel ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Slimmen bedrijven zien het licht

Door de aantrekkende economie zien slimme bedrijven het licht door te investeren in de toekomst. Hierin speelt het verduurzamen van hun bedrijfshuisvesting een alsmaar grotere rol. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van energieverbruik slaat twee vliegen in 1 klap. Wat goed is voor het milieu is goed voor de bedrijfsuitgaven. Led verlichting Krimpen aan den IJssel sluit hier prima op aan. Door de lange levensduur, de hoge lichtopbrengst en het lage vermogen worden meerdere doelen bereikt. De productiviteit gaat omhoog door de ideale lichtopbrengst terwijl de stroom en onderhoudskosten fors omlaag gaan.

Een goed advies en offerte op maat

Led Solution Holland helpt bedrijven het maximalen te behalen uit hun investering in led verlichting Krimpen aan den IJssel. Door middel van een adviesgesprek op locatie wordt er gekeken naar de wensen en bespaar mogelijkheden. Op basis van het wattagegebruik, gemiddelde branduren en stroomkosten zal een prognose opgemaakt worden van de besparing en CO2 reductie. Al het benodigde werk en materiaal zal worden opgenomen. Er wordt gekeken naar de werkzaamheden en wat voor licht er volgens de NEN normeringen het beste bij aansluit. Hieruit komt een adviesrapport voort waaruit bedrijven precies kunnen opmaken wat ze gaan besparen, tegen wat voor investering en hoe snel ze de investering terug zien.  Voor de volledigheid wordt lichtadvies en E.I.A. advies meegenomen.

Geïnstalleerde Led verlichting in Krimpen aan den Ijssel
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.