Skip to main content

Led verlichting ‘s-Hertogenbosch

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Laarbeek

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Laarbeek ? Met ruim 22.000 inwoners en de ligging aan het Wilhelminakanaal maakt Laarbeek een aantrekkelijke locatie voor menig bedrijf en ondernemer. Onder de gemeente Laarbeek vallen Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. Vrij recent zijn deze dorpen samengevoegd onder de gemeente Laarbeek. Dit met een stukje centralisering als doel. Deze groene omgeving dankt zijn bedrijvig heden onder andere aan de Zuid-Willemsvaart. Steeds meer ondernemers uit regio Laarbeek verduurzamen door het slim inzetten van led verlichting. Hierdoor reduceren ze CO2 uitstoot en verdienen gaandeweg aan een forse besparing op energiekosten en onderhoud.

Diverse bedrijven in Laarbeek verduurzamen hun bedrijfspand door het slim inzetten van RB LED Led verlichting. Voor advies en installatie van Led verlichting Laarbeek kunt u altijd aankloppen bij Led Solutions Holland. Wij zijn een full service leverancier en installateur van led verlichting in de breedste zin van het woord. Door exclusief te werken met de hoogwaardige producten van RB LED en onze eigen ervaren installateurs staan we in voor de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Met een breed assortiment RB LED producten bieden we voor iedere bedrijfstoepassing een oplossing op maat. Ter verbetering van het werklicht en de productiviteit en welzijn van uw team hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Led verlichting Laarbeek
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.