Skip to main content

Led verlichting Leerdam

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Leerdam

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Leerdam? Met ruim 21.000 inwoners en 1.000 bedrijven is het bruisende Leerdam volop in beweging. Leerdam is goed te bereiken via de A15, E25 en N327. Dit maakt het een fijne vestigingsplaats voor veel bedrijven. Vele natuurgebieden en recreatiegebieden zoals  Diefdijk Leerdam, de Donkere Kade en tal van prachtige meren en polderlandschappen maakt Leerdam een hele fijne plaats om te wonen.

Ruimte om slim te investeren

Het gaat weer goed met de economie. Dit biedt veel bedrijven kansen om te investeren in hun toekomst. Het verduurzamen van hun bedrijfspand en terrein speelt hierin een grote rol. Er word veel geïnvesteerd in led verlichting omdat dit product diverse doelen realiseert voor bedrijven. Het verbeteren van hun werklicht en CO2 prestatieladder op een manier die zichzelf terugverdient. Door de lange levensduur van led verlichting word er bespaard op de onderhoudskosten. Door het grote aanbod led verlichting is het voor bedrijven vaak koffiedik kijken wat hun het meeste voordeel kan opleveren.

Haal het maximale uit uw investering !

Led Solutions Holland helpt bedrijven het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting Leerdam. Tussen de vele soorten, maten en eigenschappen van led verlicht wordt gekeken naar de ideale match. Op basis van de huidige verlichting, gemiddelde branduren en stroomkosten stellen we een prognose op van de verwachtte terugverdientijd. Het benodigde werk en materiaal wordt opgenomen om de offerte op te baseren. Er wordt gekeken naar de werkzaamheden die worden uitgevoerd en wat volgens de NEN normen het idealen werklicht is. Wat voor rol de E.I.A. in het geheel speelt brengen we in kaart. Dit alles werken we uit tot een vrijblijvend adviesrapport met terugverdienmodel en maatwerk offerte.

Geïnstalleerde Led verlichting in Leerdam
Led Verlichting Leerdam
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.