Skip to main content

Led verlichting Leiden

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Leiden

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Leiden ? Met ruim 125.000 inwoners en 8.000 inwoners is Leiden de 4de grootste gemeente van Zuid-Holland. Er branden dan ook veel lampen waarop in totaal een forse reductie van stroomverbruik behaald kan worden. Dit past wel bij Leiden omdat het een prachtige groene stad is met natuurgebieden zoals het Polderpark Cronensteyn, t’ Vogelhoff en tal van prachtige meren. Een fijne plaats om te wonen en werken.

Bespaar milieu en bedrijfskosten

Door de aantrekkende economie investeren bedrijven in hun toekomst. Het verduurzamen van hun bedrijfspand en terrein speelt hierin een grote rol. Dit hebben deze bedrijven in Leiden slim bekeken. Zo verlagen ze hun CO2 voetafdruk en realiseren interessante besparingen. Led verlichting wordt door de hoge lichtopbrengst, lange levensduur en het lager wattage vaak ingezet. Afhankelijk van het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten realiseren deze bedrijven gemiddeld een R.O.I. van slechts 1 ½ jaar. Dit maakt een investering in led verlichting Leiden zeer lonend.

Eerlijk en deskundig advies

Led Solutions Holland helpt bedrijven het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting Leiden. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie doorloopt een specialist het pand. Het huidige vermogen, de gemiddelde branduren en herbruikbare middelen worden in kaart gebracht. Er wordt bekeken wat voor werkzaamheden en materialen precies nodig zijn voor een overstap naar led verlichting. Op basis van de uit te voeren werkzaamheden wordt er een match gemaakt met het idealen werklicht comfort de NEN advies richtlijnen. Hieruit komt een vrijblijvend advies met ROI op de maatwerkofferte. We gaan graag voor u aan het werk maar onderzoeken eerst kosteloos en vrijblijvend wat het u oplevert.

Geïnstalleerde Led verlichting in Leiden
Bekijk al onze projecten
Led Verlichting Leiden

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.