Skip to main content

Led verlichting
Leidschendam-Voorburg

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Leidschendam-Voorburg

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Leidschendam-Voorburg ? Met ruim 75.000 inwoners en 4.000 bedrijven is Leidschendam-Voorburg altijd volop in beweging. De centrale ligging aan de A12, A4 en E25 nabij Rotterdam en den Haag maakt Leidschendam-Voorburg voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Prachtige natuurgebieden zoals het  Vlietland, Leidschendammerhout, Vogelplas Starrevaart en Nieuwe Driemanspolder maken Leidschendam-Voorburg bovendien een hele fijne woonplaats.

Besparen op onderhoudskosten en stroomverbruik

Bedrijven in Leidschendam-Voorburg investeren alsmaar vaker in de toekomst van hun bedrijf door het pand te verduurzamen. Hierin biedt led verlichting veel interessante voordelen. Hoor de hoge lichtopbrengst tegen het lage wattage wordt het werklicht verbeterd op een manier die zich zelf snel terug verdient. Daarnaast gaat led verlichting stukken langer mee en zal het licht minder snel afnemen. Dit scheelt een hoop in het vervangen en onderhouden van de lichtinstallatie. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat de verlichting onnodig op 100% van zijn vermogen zal branden.

Vrijblijvend advies op uw locatie

Led Solutions Holland helpt bedrijven uit  Leidschendam-Voorburg het meeste voordeel te halen uit een investering in led verlichting. Door vrijblijvend advies op locatie brengt onze adviseur alles dat er bij komt kijken in kaart. Hij doorloopt het pand om al het benodigde werk en materiaal op te nemen. Daarnaast kijkt hij naar de werkzaamheden per ruimte en wat volgens de NEN het ideale werklicht is. Op basis van het huidige wattage, de gemiddelde branduren en stroomkosten maakt hij een prognose van de besparing. Hieruit volgt een rapport waaruit het bedrijf precies kan opmaken wat hij gaat besparen, hoeveel dat gaat kosten en wat de terugverdientijd is. Voor de volledigheid neemt onze adviseur hierin een stukje licht en energie-investeringsadvies mee. Kloppen de cijfers? Dan voeren we het werk met onze eigen producten en mensen uit.

Geïnstalleerde Led verlichting in Leidschendam-Voorburg
Bekijk al onze projecten
led verlichting Leidschendam-Voorburgz

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.