Skip to main content

Led verlichting Lopik

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting lopik

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Lopik? Met ruim 15.000 inwoners en 600 bedrijven is Lopik volop in beweging. Lopik is handig centraal gelegen in Nederland nabij de A2 en N210. Dit maakt Lopik voor veel bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats. Daarnaast is Lopik omringd door het groen en prachtige natuurlandschappen zoals het Groene Hart. Hierdoor is Lopik een fijne plaats om te wonen en werken.

Het spreek dan ook voor zich dat de bedrijven uit Lopik flink investeren in het milieu door hun bedrijfspand slim te verduurzamen. Er worden tal van maatregelingen getroffen om de CO2 uitstoot en om het energieverbruik zo minimaal mogelijk te houden. Led verlichting sluit hier prima op aan. Door conventionele verlichting zoals TL en HQI gasontladingslampen te vervangen door led verlichting worden besparingen tot 70% gerealiseerd. Hierdoor neemt de CO2 uitstoot van het bedrijf fors af op een manier die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij voor led verlichting Lopik door de bedrijven gratis en vrijblijvend te voorzien van goed advies en een heldere prognose van de terugverdientijd in een investering in led verlichting. Hierdoor weten de bedrijven precies hoeveel CO2 uitstoot gereduceerd zal worden en hoe snel een investering zichzelf terugverdient. Daarnaast brengen we in kaart welke werkzaamheden uitgevoerd worden voor een overstap naar led. Onderwerpen zoals lichtadvies en subsidieadvies komen uitgebreid aan bod. Als het in kaart gebrachte voordeel interessant is voeren we het werk met onze eigen vakmensen en top producten uit.

Geïnstalleerde Led verlichting in Lopik
led verlichting lopik
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.