Skip to main content

Led verlichting Maassluis

Passende led oplossingen voor iedere branche

led-verlichting-Maassluis

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Maassluis? Met 33.000 inwoners en 1.500 bedrijven is Maassluis altijd in beweging. Vanaf 2017 wordt er flink geïnvesteerd is het natuur landschap zoals is afgesproken is het groenfonds Midden-Delftland. De handige ligging nabij de Europoort aan de A20 en aan diverse waterwegen maakt Maassluis voor veel bedrijven interessant. Kortom om een fijne plaats om te wonen en om te werken.

Goed voor milieu en bedrijfsuitgaven

Ook in Maassluis trekt de economie weer volop aan en dat creëert weer kansen. Bedrijven stellen voor vele jaren lage lasten zeker door hun pand en terrein te verduurzamen. Led verlichting sluit door de hoge lichtopbrengst, lage vermogen en lange levensduur naadloos aan op deze doelen. Naast een besparing op stroomverbruik en onderhoudskosten verbeterd led verlichting binnen bedrijven hun CO2 prestatieladder. Het is dan vanzelfsprekend dat investeringen in led verlichting worden gestimuleerd door EED audits en de Energie-investeringsaftrek.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij door de bedrijven in Maassluis te voorzien van goed advies en een heldere prognose van de terugverdientijd. Tijdens een adviesgesprek wordt het vermogen, gemiddelde branduren en herbruikbare delen van de huidige installatie in kaart gebracht. Alle benodigde werkzaamheden en materialen voor een overstap naar led verlichting  worden geïnventariseerd. Dit alles werkt de adviseur uit tot een rapport waarin het bedrijf kan opmaken wat er bij komt kijken, hoeveel dat kost, wat ze gaan besparen en hoeveel CO2 ze reduceren. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met eigen mensen en producten volledig uit.

Geïnstalleerde Led verlichting in Maassluis
led verlichting Maassluis
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.