Skip to main content

Led verlichting Middelharnis

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Middelharnis

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Middelharnis ? Met ruim 7.000 inwoners en 600 bedrijven is Middelharnis de op 1 na grootste plaats binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Door de centrale ligging in het eiland is Middelharnis binnen Goeree-Overflakkee een interessante vestigingsplaats voor bedrijven. Via de N215 ben je zo in Stellendam op de N57 of de N59 bij Oude-Tongen om naar Zeeland, Zuid-Holland of Brabant te komen.  Gelegen aan het Haringvliet en natuurgebieden die volop in ontwikkeling zijn is Middelharnis als onderdeel van het Groene Eiland een hele fijne plaats om te wonen

Grip op CO2 uitstoot en stroomverbruik

Slimme ondernemers ervaren dat de economie aantrekt en zien weer ruimte om in hun toekomst te investeren. Veel van deze investeringen uiten zich door het verduurzamen van hun bedrijfspand. Hierin staat het beperken van CO2 uitstoot en energieverbruik centraal. Wat goed is voor het milieu is in vrijwel alle gevallen ook goed voor het milieu. Door het slim inzetten van led verlichting in combinatie met sensoren realiseren deze bedrijven mooie besparingen. Door de lange levensduur besparen ze niet enkel op stroomverbruik, maar ook op het onderhouden van hun verlichtingsinstallatie

Deskundig advies en een aanbod op maat

Led Solutions Holland helpt vrijblijvend bedrijven in Middelharnis het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting. Tijdens een adviesgesprek op locatie wordt er gekeken naar herbruikbare middelen zoals armaturen, bekabeling en schakelaars. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en stroomkosten maken we een prognose van de besparing. Al het nodige werk en materiaal voor een overstap naar led verlichting Middelharnis brengen we in kaar. Hieruit volgt een goed advies op maat, heldere prognose van de R.O.I en vrijblijvende offerte voor led verlichting Middelharnis.

Geïnstalleerde Led verlichting in Middelharnis
Led Verlichting Middelharnis
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.