Skip to main content

Led verlichting Moerdijk

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Moerdijk

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Moerdijk ? Met ruim 37.000 inwoners en de ligging nabij de grens en aan het water is Moerdijk een ideale vestigingsplaats voor tal van bedrijven en ondernemers. Mede door het industriegebiedt Moerdijk wordt er zeer veel energie verbruik en is er spraken van een hoge CO2 uitstoot. Steeds meer bedrijven nemen hun verantwoordelijkheid door te investeren in duurzame oplossingen. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Doordat bedrijven uit Moerdijk hierin investeren gaat het energieverbruik en de CO2 uitstoot drastisch naar beneden. Gaandeweg verdienen deze bedrijven hun investering terug door een besparing op energie en onderhoudskosten.

Een logisch gevolg is dat steeds meer bedrijven profiteren in Moerdijk dankzij het gebruik van RB LED Led verlichting. Voor advies en installatie van Led verlichting Moerdijk kunt u prima terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een totaal leverancier en installateur van led verlichting. Door alle facetten in eigen beheer te houden bewerkstelligen we samen met ons eigen hoogwaardige producten label RB LED en onze eigen ervaren installateurs een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding waar bedrijven vele jaren van genieten.

Met een zeer uitgebreid assortiment RB LED producten bedienen we  iedere branche aan een beter werklicht en een forse besparing. Voor de welzijn en productiviteit van uw medewerkers hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Moerdijk
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.