Skip to main content

Led verlichting Montfoort

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Montfoort

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Montfoort? Met ruim 14.000 inwoners en 850 bedrijven is Montfoort volop in beweging. Door de centrale ligging nabij Utrecht aan de A12 en diverse waterwegen is Montfoort voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Montfoort ligt midden in het groene hart en heeft het grootste oorspronkelijke landgoed van Nederland. Het mooie groene landschap maakt Montfoort een prachtige mooie woonplaats.

Bedrijven uit Montfoort investeren volop in de natuur door in en rondom hun bedrijfspand duurzame maatregelingen te treffen. Hierbij staat het reduceren van CO2 uitstoot en stroomverbruik centraal. Dus maatregels die naast goed voor het milieu ook zeer goed zijn voor de portemonnee. Door de hoge energie-efficiënte en de hoge lichtopbrengsten sluit led verlichting mooi aan op deze behoeften. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen verbruikt led tot 70% minder stroom. Dit betekend in de praktijk vaak een investering die zichzelf binnen 2 jaar terugverdient. Door de lange levensduur van led verlichting loopt het voordeel alleen maar verder op.

Led Solutions Holland beheerst alle facetten van het vak om de bedrijven uit Montfoort te helpen het maximale te halen uit hun investering in led verlichting. Dit doen we door de bedrijven geheel kosteloos en vrijblijvend te voorzien van goed advies, een heldere terugverdien prognose en een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met het wattage van de huidige verlichting, de branduren, de stroomkosten, de wensen qua werklicht en de subsidies. Zo weten de bedrijven van te voren alle cijfers en bijkomende werkzaamheden voor een overstap naar led verlichting Montfoort. Is de uitkomst interessant? Dan kunnen we de opdracht met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten van A tot Z uit handen nemen. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Geïnstalleerde Led verlichting in Montfoort
led verlichting Montfoort
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.