Skip to main content

Led verlichting Nieuwegein

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Nieuwegein

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Nieuwegein? Met ruim 62.000 inwoners en 4.300 bedrijven is Nieuwegein volop in beweging. Door de handige ligging in hartje Nederland nabij Utrecht en aan de A2, A12 en diverse waterwegen in Nieuwegein een fijne vestigingsplaats voor veel bedrijven. Nieuwegein is daarnaast een groene stad met prachtige natuurgebieden zoals Natuurkwartier Nieuwegein en Het IJsselbos. Dit maakt Nieuwegein een fijne stad om te werken en wonen.

Het is dan ook als vanzelfsprekend dat bedrijven in Nieuwegein flink investeren in het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hierbij is het reduceren van hun CO2 uitstoot en elektriciteitsgebruik een belangrijk punt. Door slim en efficiënt te investeren in het milieu weten de bedrijven uit Nieuwegein forse besparingen te realiseren. Led verlichting speelt hier een alsmaar grotere rol in. Door de conventionele verlichting zoals TL te vervangen door led verlichting worden reducties van CO2 uitstoot en stroomverbruik tot 70% gerealiseerd. Hieruit blijkt maar weer dat wat goed is voor het milieu ook zeer goed is voor de portemonnee. In de praktijk betekend het in de meeste gevallen een terugverdientijd van slechts 2 jaar op een investering in led verlichting Nieuwegein.

Led verlichting is er tegenwoordig in veel soorten en maten en met een groot prijs en kwaliteitsverschil. Led Solutions Holland helpt de bedrijven in Nieuwegein door een lichtje te schijnen op hun specifieke situatie en werklichtbehoeftes. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op locatie schat onze adviseur op basis van de huidige verlichting in wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar led verlichting. Hierop baseert hij een adviesrapport waarin de besparing van CO2 uitstoot en stroomverbruik tegen het licht komt. Hij brengt alle nodige werkzaamheden en materialen in kaart en verwerkt dit tot een heldere offerte met terugverdienmodel. Daarnaast is onze adviseur volledig op de hoogte van alle normen die bij werklicht komen kijken en de bijkomende subsidies. Bij interesse voeren we de opdracht uit met onze eigen ervaren mensen en hoogwaardige RB.LED producten. Kortom voor led verlichting Nieuwegein helpen we u graag.

Geïnstalleerde Led verlichting in Nieuwegein
led verlichting Nieuwegein
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.