Skip to main content

Led verlichting Oirschot

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Oirschot

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Oirschot ? Met ruim 18.000 inwoners verdeeld over de dorpen Oost-, West- en Middelbeers is de gemeente Oirschot volop ondernemend en in beweging. Nabij Oirschot zijn 11 natuurgebieden die te boek staan als rijksmonument en trainingslocatie voor onze troepen. Steeds meer ondernemers nemen hun verantwoordelijkheid om al dat mooie groen te behouden door duurzaam te investeren in hun bedrijf. Deze ondernemers kiezen in de meeste gevallen voor led verlichting. Hierdoor reduceren ze CO2 uitstoot en verdienen de investering terug op energieverbruik en onderhoudskosten.

Het is dan ook logisch dat steeds meer bedrijven in Oirschot besparen door het inzetten van RB LED Led verlichting. Voor Led verlichting Oirschot kunt u dan ook prima terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een betrouwbare en ervaren leverancier en installateur van led verlichting. Door alles onder 1 dak en in eigen beheer te houden bieden we met ons hoogwaardige producten label RB LED en technische mensen een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

Met een zeer uitgebreid assortiment led verlichting kunnen we iedere bedrijfstoepassing bedienen. Voor het inschatten van het ideale werklicht voor uw bedrijf en medewerkers hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw specifieke wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Oirschot
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.