Skip to main content

Led verlichting Oisterwijk

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Oisterwijk

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Oisterwijk ? Met ruim 26.000 inwoners verdeeld over de dorpen Moergestel en Heukelom is de gemeente Oisterwijk volop ondernemend en in beweging. Door de centrale ligging in Brabant nabij de A58 en eigen treinstation is Oisterwijk een aantrekkelijke plaats voor  veel bedrijven. Qua oudsher staat Oisterwijk bekend om de meubelindustrie. Dit is door de jaren heen afgeslankt en heeft plaats gemaakt voor tal van andere bedrijven. Door de vele bossen en vennen is Oisterwijk een toeristen trekpleister die volop bloeit van de mooie omgeving. Steeds meer ondernemers investeren duurzaam voor het behoud van deze prachtige omgeving. Led verlichting sluit hier op aan door een forse CO2 uitstoot reductie en besparing op energie en onderhoudskosten.

Steeds meer bedrijven in Oisterwijk besparen door het efficiënt inzetten van RB LED Led verlichting. Voor goed advies en professionele installaties van Led verlichting Oisterwijk kunt u uitstekend terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn complete een leverancier en installateur van hoogwaardige led verlichting. Door exclusief te werken met het eigen producten label RB LED en ons  vaste team eigen ervaren installateurs staan we in voor de hoogte kwaliteit en een optimaal rendament.

Het brede assortiment RB LED producten biedt iedere bedrijfstoepassing een oplossing op maat. Voor de productiviteit en welzijn van uw team hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw specifieke wensen en eisen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Oisterwijk
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.