Skip to main content

Led verlichting Rhenen

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Rhenen

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Geïnstalleerde Led verlichting in Rhenen

led verlichting Rhenen
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Rhenen? Met ruim 20.000 inwoners en 1.000 bedrijven is Rhenen volop in beweging. Door de handige ligging nabij Veenendaal aan de B233, N255 en spoor en waterwegen is Rhenen voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Bovendien is Rhenen omringd door prachtig groen. Het bijzondere Palmerwaard is een erkend Europees Natura2000-gebied waar belangrijke flora en fauna het landschap verfraaien. Dit alles maakt Rhenen een fijne plaats om te wonen en werken.

De bedrijven gevestigd in Rhenen spannen zich dan ook enorm in voor het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van hun CO2 uitstoot en stroomgebruik een centrale rol. Dit hebben deze bedrijven goed bekeken omdat stroom besparen natuurlijk een besparing in de vaste bedrijfskosten betekend. Hieruit blijkt maar weer dat wat goed voor het milieu is zichzelf vaak dubbel en dwars terugverdient in de portemonnee. Led verlichting is een voor de hand liggend product om zowel het milieu als de bedrijfsonkosten flink te besparen. Door de hoge energie efficiëntie worden makkelijk CO2 uitstoot reducties en stroomkosten besparingen tot 70% gerealiseerd. Vaak zien deze bedrijven die investeren in led verlichting Rhenen hun investering binnen 2 jaar terug. Led verlichting gaat makkelijk 15 tot 20 jaar mee.

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij voor led verlichting Rhenen door deze slimme bedrijven gratis en vrijblijvend te informeren en adviseren. Door middel van een adviesgesprek op locatie inventariseert de lichtadviseur het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Hieruit komt een rapport waaruit direct de bespaarmogelijkheden, benodigde materialen, te verrichte werkzaamheden en terugverdientijd blijkt. Daarnaast wordt een stukje lichtadvies en subsidie advies meegenomen. Hierdoor weten de bedrijven die willen investeren in led verlichting Rhenen van te voren precies wat ze kunnen verwachten. Als de uitkomst interessant is voeren we het werk met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten uit. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven concurrerend.

Led Solutions Holland beheerst alle facetten om de bedrijven uit Renswoude te helpen het maximale voordeel uit hun investering in led verlichting te halen. Door middel van gratis en vrijblijvend advies op locatie brengen we de besparing en CO2 uitstoot reductie in kaart. Dit baseert onze adviseur op het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten. Daarnaast neemt onze adviseur al het benodigde materiaal en de werkzaamheden op. Zo weten de bedrijven uit Renswoude van te voren waar zal aan toe zijn. Een helder advies, duidelijke prognose van de terugverdientijd, maatwerk offerte en lichtadvies verzorgen we graag. Als de uitkomst interessant is regelen we de volledige installatie met onze eigen ervaren mensen en hoogwaardige RB.LED producten.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.