Skip to main content

Led verlichting Rijswijk

Passende led oplossingen voor iedere branche

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting RijswijkMet ruim 48.000 inwoners en 4.500 bedrijven is Rijswijk een bruisende stad onder den Haag. De handige ligging aan de A4, A12 en A13 nabij den Haag en Rotterdam maakt Rijswijk voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Al het prachtige groen zoals het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark maken Rijswijk bovendien een zeer fijne plaats om te wonen.

Investering in jarenlang voordeel

Slimme bedrijven in Rijswijk kiezen door de aantrekkende economie alsmaar vaker voor duurzame investeringen in hun toekomst. Hierin staat het reduceren van CO2 uitstoot, beperken van stroomgebruik en besparen op onderhoud centraal. Led verlichting geeft veel licht tegen een laag vermogen en gaat lang mee. Door de hoge lichtopbrengst genieten bedrijven die hierin investeren vele jaren van prettig werklicht. Dit op een manier die zichzelf snel terugverdient. Het spreek dan ook voor zich dat alsmaar veel bedrijven investeren in led verlichting Rijswijk

Door goed advies het meeste rendement

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Rijswijk vrijblijvend het meeste voordeel te halen uit hun investering in led verlichting. Tijdens een adviesgesprek op locatie doorloopt onze adviseur het bedrijfspand om de huidige verlichting in kaart te brengen. Op basis van het wattage, de branduren en stroomkosten komt de besparing tegen het licht. De NEN normen voor ideaal werklicht zal worden geraadpleegd voor de specifieke werkzaamheden binnen uw ruimtes. Hieruit komt een rapport voort waardoor bedrijven van te voren precies weten wat ze gaan besparen. Alle werkzaamheden en materialen worden in kaart gebracht in de vorm van een offerte opmaat. Als de cijfers kloppen voeren we met onze eigen vakmensen en topproducten het werk uit.

Geïnstalleerde Led verlichting in Rijswijk
led verlichting Rijswijk
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.