Skip to main content

Led Verlichting Scheveningen

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Scheveningen

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Scheveningen
Led Verlichting Scheveningen
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting ScheveningenMet ruim 17.000 inwoners en 2.000 bedrijven is Scheveningen de badplaats van Zuid-Holland en bruisende wijk van Den Haag. De ligging aan het water, de A4, A12, A13 en de haven en bekendheid als prachtige badplaats maakt Scheveningen voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Met name de visvangst, watersport en recreatie en horeca leven hier enorm. Door de prachtige groene omgevingen zoals Het Westduinpark het Hyacintenbos Ockenburgh de Bosjes van Pex en Zandmotor DeltaDuin maakt Scheveningen een hele fijne woonplaats.

Bedrijven in Scheveningen zien het licht

Bedrijven in Scheveningen worden in een snel tempo toekomst proof door te investeren in de duurzaamheid van hun pand. Hiermee ligt er een focus op het vereenvoudigen van het onderhoud en beperken van stroomverbruik en CO2 uitstoot. Led verlichting speelt hierin een grote rol, omdat het meerdere doelen tegelijk realiseert. Door de lange levensduur hoeft er minder onderhoud gepleegd te worden. De hoge lichtopbrengst verhoogt de productiviteit binnen het bedrijft. Zien wat je kan doen werkt stukken prettiger. Het lage vermogen van led verlichting zorgt er voor dat slimme bedrijven hun investering in no-time terugverdienen. Combineer een led installatie met licht en beweging sensoren voor een nog hoger gebruiksgemak en snellere terugverdientijd.

Laat u vrijblijvend adviseren

Led Solutions Holland draagt zijn steentje bij aan het verduurzamen van bedrijfspanden in Scheveningen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie in kaart gebracht wat allemaal nodig is voor een overstap naar led verlichting Scheveningen. Er wordt gekeken of materialen zoals bekabeling, armaturen en schakelaars herbruikbaar zijn. Al het nodige werk en materiaal wordt geoffreerd. Op basis van het huidige wattage, de branduren en stroomkosten wordt er een prognose opgemaakt van de besparingen en R.O.I Per werkruimte wordt bepaald wat volgens de NEN advies normen het beste werklicht is voor de uitgevoerde werkzaamheden. Dit wordt uitgewerkt tot een adviesrapport. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen mensen en producten uit.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.