Skip to main content

Led verlichting Schoonhoven

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting schoonhoven

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Schoonhoven
led verlichting Schoonhoven
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting SchoonhovenMet ruim 12.500 inwoners en 800 bedrijven is Schoonhoven continu in beweging. Deze zilverstad is handig gelegen aan de N207, N210, N2016 en de drukke waterweg de lek. Deze ligging maakt Schoonhoven voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Schoonhoven is van oudsher en vestigingsstad en bekend om de zilverindustrie en het werk van ambachtelijke goud- en zilversmeden. Dit laat nog steeds zijn sporen achter door prachtige oude gebouwen en maakt Schoonhoven een prachtige stad om te wonen.

Besparen op onderhoud en stroomkosten

Bedrijven in en rondom Schoonhoven investeren steeds vaker in de toekomst van hun bedrijf door hun pand te verduurzamen. Hierin staat beperken van onderhoud en stroomverbruik vaak centraal. Door het slim inzetten van led verlichting Schoonhoven verbeteren bedrijven hun werklicht voor vele jaren. Dat komt door de lange levensduur en lage uitval van diodes en lichtopbrengst. Het lage vermogen van led verlichting scheelt fors in het stroomverbruik en biedt een interessant terugverdienmodel. In het kader van de doelstellingen zoals bepaald in het verdrag van Parijs wordt een investering in led verlichting gestimuleerd middels de E.I.A.

Het meeste voordeel uit uw investering

Led Solutions Holland helpt de bedrijven het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting Schoonhoven. Tijdens een adviesgesprek op locatie wordt in kaart gebracht of materialen zoals armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar zijn. Het ideale werklicht wordt per werkruimte in kaart gebracht. Hiervoor kijkt de adviseur naar de specifieke werkzaamheden en bijpassende NEN normeringen in lux waardes. Al het benodigde materiaal en werk wordt geoffreerd. Op basis van het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten maakt onze adviseur een prognose van de besparing en terugverdienmodel op de offerte. Zo weten bedrijven precies van te voren wat ze gaan besparen, wat er allemaal voor nodig is en wat dat dan kost.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.