Skip to main content

Led verlichting Sliedrecht

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Sliedrecht

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Sliedrecht
Led Verlichting Sliedrecht
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting SliedrechtMet ruim 25.000 inwoners en 1.600 bedrijven is Sliedrecht een bruisende stad omringd door groen. Gelegen aan de A15 en de Beneden Merwede is Sliedrecht per weg en binnenvaart goed bereikbaar. Dit maakt Sliedrecht voor veel bedrijven interessant. Ondanks de dichtte bevolking en vele bedrijven is Sliedrecht omringd door groen zoals; Merwelanden, Biesbosch en mooie polderlandschappen. Dit maak Sliedrecht een mooie stad om te wonen en om te werken.

Verduurzamen van bedrijf, investeren in de toekomst

Bedrijven in Sliedrecht investeren in hun toekomst door het bedrijfspand te verduurzamen. Hierin speelt het beperken van onderhoudskosten en energieverbruik een belangrijke rol. Led verlichting verbeterd, door de hoge lichtopbrengst en lange levensduur, vele jaren het werklicht. Dit verhoogt de productiviteit binnen het bedrijf. Door het lage vermogen zien bedrijven de energiekosten van hun verlichtingsinstallatie tot 70% dalen. Hierdoor is tegenwoordig een terugverdientijd onder de 2 jaar vaker een regel dan uitzonderring. Kortom biedt led verlichting Sliedrecht een besparing op energie en onderhoudskosten op een manier die zichzelf snel terug verdient.

Goed advies voor het meeste voordeel

Led Solutions Holland draagt in Sliedrecht zijn steentje bij door bedrijven te voorzien van vrijblijvend advies voor een overstap naar led verlichting. Op basis van het huidige wattage en de gemiddelde branduren van de huidige verlichting en uw stroomkosten maakt de adviseur een prognose van de besparing. Al het benodigde materiaal en werk wordt in kaart gebracht en geoffreerd. Per werkruimte wordt er gekeken naar de werkzaamheden en het ideale werklicht comfort de NEN advies normen. Dit alles wordt overzichtelijk uitgewerkt tot een adviesrapport en offerte op maat. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen mensen en producten uit.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.