Skip to main content

Led verlichting Someren

Passende led oplossingen voor iedere branche

Gemeente Someren

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Someren ? Met ruim 20.000 inwoners en ruim 1.200 bedrijven verdeeld  over de dorpen Lierop, Someren-Eind, Someren-Heide is Someren zeer ondernemend en altijd in beweging. De ligging nabij de Duitse en Belgische grens en de N266 en het kanaal maken Someren naast een mooie woonplaats ook voor  bedrijfshuisvesting interessant. Someren ligt midden tussen het groen. Zo zijn er tal van wandelroutes door het prachtige natuurgebied de Heihorsten. Gelukkig nemen steeds meer bedrijven en ondernemers uit Someren hun verantwoordelijkheid door duurzaam te investeren in hun bedrijf. Led verlichting wordt hiervoor vaak toegepast om de forse reductie van CO2 uitstoot en besparing op onderhoud en energiekosten.

Vandaar kiezen steeds meer bedrijven en ondernemers voor led verlichting Someren. Hierdoor genieten ze van een optimaal werklicht terwijl ze fors hun CO2 uitstoot reduceren. Daarnaast gaat RB.LED verlichting zeer efficiënt om met het energie verbruik waardoor deze bedrijven hun investering in afzienbare tijd terugverdienen. Led Solutions Holland heeft RB.LED ontwikkeld en is een full service leverancier en installateur. U kunt dan ook prima bij ons terecht voor goed advies en een maatwerk offerte over led verlichting Someren.  Door exclusief te werken met ons eigen productenlabel en installateurs houden we alles onder 1 dak. Hierdoor staan we voor de beste prijs / kwaliteitsverhouding.

Bij verschillende soorten werkzaamheden zijn er verschillende behoeftes qua werklicht. Om iedere bedrijfstoepassing prettig werklicht te bieden volgend we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw specifieke wensen en doelen als uitgangspunt. Hierdoor geniet u jaren lang van een optimaal werklicht dat bewezen bijdraagt aan de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers.

Geïnstalleerde Led verlichting in Someren
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.