Skip to main content

Led verlichting Tilburg

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting tilburg

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Tilburg ? Met ruim 220.000 inwoners verdeeld onder de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout is Tilburg de 6de grootste stad van Nederland. Door de centrale ligging in Brabant en goede verbindingen aan snelweg, waterweg en spoor is Tilburg voor veel nationale en internationale bedrijven de ideale vestigingsplaats. Met 1100 bruto hectare bedrijventerrein is Tilburg koploper van de grote steden in Brabant. In en rondom Tilburg zijn prachtige parken, bossen en natuurgebieden zoals het Leijpark, het Wilhelminapark, het Wandelbos, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en de Brand. Tilburg is echt een groene stad met groene wijken. Steeds meer bedrijven en ondernemers verduurzamen hun bedrijf door het slim inzetten van led verlichting. Hiermee besparen ze niet alleen het milieu door een mooie CO2 uitstoot reductie, maar besparen ook fors op energie en onderhoudskosten.

Het spreekt dan ook voor zich dat reeds veel bedrijven en ondernemers in Tilburg besparen door het gebruik van RB LED Led verlichting. Voor professionele installaties en vakkundig advies over Led verlichting Tilburg kunt u terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een totaal leverancier en installateur gespecialiseerd in led verlichting. Door exclusief te werken met het eigen productenlabel RB LED en onze eigen ervaren installateurs houden we alles onder 1 dak en waarborgen we de hoogte kwaliteit.

Om iedere bedrijfstoepassing het beste resultaat te bieden werken we exclusief met het hoogwaardige productenlabel RB LED. Voor een jarenlang optimaal werklicht en productiviteit van uw medewerkers hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Tilburg
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.